lemne,fete,adezivi

• Autor subiect Autor subiect laky
  • Dată creare Dată creare

Andrei a spus:
Deci au pus lemn de corabii in paleta... :D Sunt curois cer materiale urmeaza?!
Cei de la STIGA AU CREAT un "lemn" fabricat dintr-o iarba chinezeasca, presata si rigidizata cu niste lianti speciali! Nu e banc! Uitati-va la seria BLAX de la ANDRO si veti vedea cum un lemn balsa aparent fragil, prin integrare de bucati intr-un grilaj dur, duce la o paleta rapida, usoara si deloc fragila. Asta este tehnologia si cine stie ce ne asteapta!

Re: lemne,fete,adezivi

O intrebare despre adezivi.
Mi-a spus cineva ca are o solutie speed cu care da direct pe cauciuc (nu pe burete, fetele sunt deja lipite pe lemn) si mai si tine efectul cateva zile. Dar nu a vrut sa-mi spuna cine o produce si cum se numeste :)
Stie cineva despre ce solutie e vorba si cine o produce?
Mersi anticipat.

BM a spus:
Mi-a spus cineva ca are o solutie speed cu care da direct pe cauciuc (nu pe burete, fetele sunt deja lipite pe lemn) si mai si tine efectul cateva zile. Dar nu a vrut sa-mi spuna cine o produce si cum se numeste :)
Mersi anticipat.
cred ca e vorba de Spin Max , de la Joola care se foloseste pentru un "spin " mai mare si pentru un contol mai bun decit are fața respectiva , dar nu stiu daca tine zile , cred mai repede pina se murdareste fața apoi o cureti si .. implicit se duce si acea solutie , sau reimprospatezi , dar in mod sigur nu e speed , ajuta fețele ca sa zic asa .
http://s221.photobucket.com/albums/dd22 ... pinmax.jpg
si aplicatorul ptr. solutie :
http://s221.photobucket.com/albums/dd22 ... torkit.jpg

valigti a spus:
BM a spus:
Mersi anticipat.
cred ca e vorba de Spin Max , de la Joola care se foloseste pentru un "spin " mai mare si pentru un contol mai bun decit are fața respectiva , dar nu stiu daca tine zile , cred mai repede pina se murdareste fața apoi o cureti si .. implicit se duce si acea solutie , sau reimprospatezi , dar in mod sigur nu e speed , ajuta fețele ca sa zic asa .
http://s221.photobucket.com/albums/dd22 ... pinmax.jpg
si aplicatorul ptr. solutie :
http://s221.photobucket.com/albums/dd22 ... torkit.jpg
Ai in stoc asa ceva?

Da , vezi mai sus linkurile Narova .

Re:

Re:

Bogdy a spus:
Fratilor, de unde se pot achizitiona produse Andro in Romania? De Butterfly se stie, la fel de Yasaka, insa Andro, Donic, Tibhar...
de la domnul "tibi"! ciao

andro.ro= TOTAL NESERIOSI! CINE NU CREDE SA INCERCE! Nu dau mai multe detalii ca si asa m-au suparat destul!

Re: Re:

Re: Re:

furk a spus:
Bogdy a spus:
Fratilor, de unde se pot achizitiona produse Andro in Romania? De Butterfly se stie, la fel de Yasaka, insa Andro, Donic, Tibhar...
de la domnul "tibi"! ciao
Ce tare! :lol: :lol: :lol:
Merci mult Furk, dar am pus intrebarea asta in ianuarie 2007...De atunci am achizitionat 2 lemne Andro si o pereche de Plasme de la Dandoy si Andro.ro
Sunt convins ca d-nul Gelu (Tibi) ma poate ajuta acum, dar pe vremea aceea nu stiam.
Merci oricum. Mai bine mai tarziu decat niciodata :lol: ...
Si apropos de Andro.ro: am primit o comanda de 2 lemne diferite ptr. mine si un coleg in circa 8 zile. Trebuie doar sa ii contactezi telefonic. 0740.766.087 . D-nul Levente Gorgenyi.

Mersi valigti pt informatie, cred ca o sa incerc asa ceva in curand.
Dar mai am o intrebare legata de acest subiect. Solutia se poate aplica si daca fetele au fost lipite cu aceasta solutie
Premium-1.jpg
?

Bm ... se pot aplica indiferent de solutia folosita , se pare ca nu am fost inteles , Spin max se foloseste pe partea de joc a feței nu pe buretele ei unde o lipesti de lemn .
Se poate folosi la orice fața soft , noua sau uzata , calitatea ei este de a mari rotatia mingiei si pentru a creste mai mult si controlul .
Cea ce se foloseste pentru burete este boosterul care moaie fața si implicit ajuta la un spin si control marit . Am mai spus-o intr-un post aproape toti jucatorii o folosesc in liniste asa , pentru ca la nivel mare nu prea e permis . Solutia pe "apa" nu ajuta fețele , doar le poti lipi pe lemn atit , in timp ce boosterul iti da viteza spin si control marit la fel ca solutia veche , cea clasica cum o numesc eu .
😉

valigti a spus:
Bm ... se pot aplica indiferent de solutia folosita , se pare ca nu am fost inteles , Spin max se foloseste pe partea de joc a feței nu pe buretele ei unde o lipesti de lemn .
Se poate folosi la orice fața soft , noua sau uzata , calitatea ei este de a mari rotatia mingiei si pentru a creste mai mult si controlul .
Cea ce se foloseste pentru burete este boosterul care moaie fața si implicit ajuta la un spin si control marit . Am mai spus-o intr-un post aproape toti jucatorii o folosesc in liniste asa , pentru ca la nivel mare nu prea e permis . Solutia pe "apa" nu ajuta fețele , doar le poti lipi pe lemn atit , in timp ce boosterul iti da viteza spin si control marit la fel ca solutia veche , cea clasica cum o numesc eu .
😉
Solutia respectiva de la JOOLA, se aseamana ca si proprietati / efect cu 'EXTREM BOOSTER' de la STIGA? Sau ofera un control mai bun...

Anomis:
"Solutia respectiva de la JOOLA, se aseamana ca si proprietati / efect cu 'EXTREM BOOSTER' de la STIGA? Sau ofera un control mai bun..."
Sint doua solutii complet diferite , boosterul e ptr. buretele feței , iar Spin max se foloseste pe partea de joc a paletei !
Ambele ajutind calitatile feței .

valigti a spus:
Anomis:
"Solutia respectiva de la JOOLA, se aseamana ca si proprietati / efect cu 'EXTREM BOOSTER' de la STIGA? Sau ofera un control mai bun..."
Sint doua solutii complet diferite , boosterul e ptr. buretele feței , iar Spin max se foloseste pe partea de joc a paletei !
Ambele ajutind calitatile feței .
Din descrierea produsului rezulta ca si STIGA EXTREM BOOSTER se poate aplica pe cauciuc. Cel putin asa scrie aici: http://www.stiga-tenis.ro/catalog/adezi ... oster.html

Nu recomand aplicarea boosterelor pe topsheet desi fabricantii spun ca se poate. Cauciucul atacat in structura sa moleculara de uleiurile din continut, pierde din rezistenta sa mecanica, chiar daca pe moment aderenta sa creste.

Intra si JOOLA SPIN MAX la categoria Booster? Dar produsele de curatat fetele, sunt ok? Influenteaza cumva negativ cauciucul?

Nu, "Joola Spin Max" nu este un booster. Este un produs conceput sa aduca aderenta pana la maximul posibil fiecarei fete. Mai precis, el nu poate face minuni, dar poate aduce o fata la parametri de aderenta foarte apropiati de cei pe care ia avut cand era noua. Si atat :!: 😉

Back
Sus