ÎNCHIS lemne și fețe

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mateidumitru

maestru
Scor reacție
1.442
Vârstă
74
Locație
Deva
Preturile se mai negociază la telefon 0745202164

- Sandwich Spin Lord Keiler 2,0 mm, negru, 152x154 60 lei
- Pimple park Cluster ox, rosu, 154x153, s-au rupt 2 pipsi, 50 lei.
- Spin Lord Tiger 2,0 mm, neagră, 154x161, 60 lei.
- Dawei 388 D-1,ox,rosu,folie, 150x157, jucata o dată, 40 lei.
- Spin Lord Agenda, ox, roșie, 161x164, 70 lei

Materialele sunt în stare foarte bună, cu excepția celor cu alte specificații.
Prețurile sunt cu transport inclus prin posta română, cu banii în cont.
Nu fac schimburi.

Ultima editare:
Am adăugat un lemn Timo Boll Tamca 5000
Are cutie cu serie.

buna ziua,. O poza cu ambalajul daca se poate. Multumesc
ma intereseaza lemnul - doresc sa aflu daca a fost facut pentru piata europeana sau cea asiatica - fluturele in partea de sus ar sugera piata asiatica.

Ultima editare:
Am cumpărat de la dumneavoastră o fata curl p 1R si după 3-4 antrenamente au sărit 2 piși ..mi ați spus ca are 2/3ani vechime dar avea 5/6 ani vechime(si cred ca nu au fost păstrate regulamentar ), ..din punctul meu când vindeți o fata de paleta ,,,Spune-ți adevarul ca nu doare .. multumesc pt înțelegere ..

Am cumpărat de la dumneavoastră o fata curl p 1R si după 3-4 antrenamente au sărit 2 piși ..mi ați spus ca are 2/3ani vechime dar avea 5/6 ani vechime(si cred ca nu au fost păstrate regulamentar ), ..din punctul meu când vindeți o fata de paleta ,,,Spune-ți adevarul ca nu doare .. multumesc pt înțelegere ..

Eu chiar am spus adevărul. Fața nu a fost jucată, a fost păstrată în casă, în dulapul în care țin toate materialele, unde nu a fost nici frig, nici cald, nici soare. Am păstrat-o în condiții normale. Cred că materialul din care a fost făcută a fost de calitate slabă. Eu am pățit de mai multe ori, cu fețe diferite, să le cadă pipsii foarte timpuriu. Am avut o față de la Joola, la care i-au sărit câțiva pipsi la primul antrenament. Îmi pare foarte rău că s-a întâmplat așa, dar eu nu am nici o vină.

Sunt de acord cu dumneavoasstra ,,dar nu ați spus ca are 5-6-7 ani vechime ..si la prețul pe câte vi l-am dat (100),din pc meu de vedere ,,,,ma-ți pacalit ..

Nu mai țin minte exact când am cumpărat-o, dar avea cam 2-3ani. Când ți-am vândut fața, era perfectă. Eu nu aveam de unde să știu cât de bun era materialul din care a fost făcută. Încă o dată, îmi pare rău !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus