Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bogdy a spus:Salutari! Ieri am achizitionat un lemn Balsa Carbo X5 de la Buzău si vreau sa spun ca sunt f.f. multumit. Abia ce am apucat sa lipesc pe el fetele si am si castigat un meci cu 3-0, prin neprezentarea adversarului. Mi-am pus pe el fete Sriver FX la mana a doua. Intrucat tot ieri am avut cateva meciuri in Campionatul jud, de amatori m-am grabit sa folosesc noua paleta si nu am apucat sa "tratez" lemnul cu rasini sau lac sau altceva protector. Credeti ca e prea tarziu acum ca am aplicat lipici sa mai dau cu lac? Sau macar pe muchie? Sincer e primul lemn mai "profi" cu care joc si mi-ar parea tare rau sa vad ca incepe sa se exfolieze sau sa iasa aschii.
filo a spus:asta e, riscul meseriei!!!
]VISCO a spus:Wrong answer!filo a spus:asta e, riscul meseriei!!!
La ce sa ma pricep? La modul de lucru cu rasinile epoxidice, ma pricep! Daca prepari sau nu paleta, este "de gustibus". Unii tin la "sculele" lor si cauta sa le optimizeze/lungeasca perioada de intrebuintare, altii le fac sa le "mearga fulgii" si le schimba ca pe ciorapi. Din punctul meu de vedere raspunsul tau ramane WRONG[/b. Cine graseste nu se stie, (probabil ca nimeni) dar sa-i lasam pe cei multi sa aleaga.filo a spus:]VISCO a spus:Wrong answer!filo a spus:asta e, riscul meseriei!!!
Ei na! de parca tu te-ai si pricepe.