Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Va rog sa imi dati niste exemple de lemne usoare cu sau fara carbon sa fie sub 80 g catalogate de la ALL+/OFF- la OFF care au un control f bun si o viteza decenta.Va multumesc tuturor de sfaturi si sugestii.
Lemnele de la andro, cu sistemul Super Core System, sunt de la All+ pana la off+ eu personal am unul off+ cu carbon light, de 70g :biggrin:
Si bineinteles lemnele marca mizzone care pot atinge greutati foarte mici.... parca am vazut unul la un amic, de 50 de grame... :shock:
In general cu fete soft se inteleg cel mai bine...am avut si Cayman si Waldner Dotec Carbon, amandoua cu miez balsa, amandoua mi-au placut cel mai mult cu niste fete soft pe ele (Cayman impreuna cu Sonex JP Soft si Waldner Dotec Carbon impreuna cu Vega Euro, ultimele fete placandu-mi cel mai mult)
Lemnul Champion Pro Carbon are greutati in jurul valorii de 80 g. Mie mi-a trimis domnul Tibi unul de 73 de grame (ii multumesc si pe aceasta cale). Lemnul e rapid. Eu il folosesc pentru a "da viata" unor fete chinezesti. A iesit o combinatie destul de rapida, insa foarte reusita.
salut. mi-au "iesit" de curind lemne si mai usoare, incepind de la 41 grame. combinatia balsa6bamboo e chiar "fisneata", si e sub 50 grame.
pot sa-ti ofer pentru teste, pentru citeva saptamini, orice lemn din gama celor pe care le fac.
0747482236.
bafta si minuni!