ÎNCHIS Lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vând următoarele lemne:
1. Butterfly Ovtcharov Innerforce ALC, impecabil, cutie cu seria corespunzătoare, 91 grame, 650 RON.
2. OSP Martin nou, cutie, 91 grame, 500 RON.
3. HM nou, fishscale, compoziție Viscaria, cutie,
91 grame, 350 RON.
4. Red + Black Bullet, cutie, folosit dar în stare foarte bună, fără lovituri, 90 grame, 300 RON.
Transportul este inclus, prin Poșta Română, relații suplimentare la telefon 0728292509. Precizez că nu mă interesează schimburi.​

20250601-175242 20250601-175301 20250601-175129 20250601-175144 20250601-174958 20250601-175018 20250601-174804 20250601-174901

Cred că domnul Marian Irimia "încearcă să facă ceva bișniță pe aici", dat fiind si faptul ca vinde 4 lemne din care două noi si două aproape noi, doar testate. Lemnul Hm a fost postat la reducere, împreună cu alte modele hm, pe pagina oficială hmblades acum în jur de 2 saptămâni când a fost anunțată noua colecție de lemne Hm. Recomand celor interesați de lemnele Hm să ia legătura cu domnul Husarciuc care este un om minunat și care poate oferi lemnele marcă proprie la prețuri competitive cu orice lemn Hm revândut de alte persoane.

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk

Cu tot respectul pentru domnul BogdanZLC, nu mă ocup de a face ceva bișniță pe forum. Nu ne cunoaștem personal, dar înțeleg motivul comentariului… Dacă îmi aduc bine aminte, dânsul încerca să facă bișniță cu un TBS Spirit acum ceva vreme, luat de pe un site de afară și care era încă pe drum la momentul la care a publicat anunțul, iar eu l-am combătut argumentat. Fără alte detalii suplimentare și fără a răspunde mai departe altor comentarii răutăcioase din partea dânsului.

Lemnele postate îmi sunt foarte dragi, dar din motive personale sunt nevoit să să le vând. Într-adevăr, poate lemnul HM este puțin supraevaluat (undeva la 50 RON), eu am dat pe el 300 RON, dar pentru restul sunt prețuri absolut normale, mai ales că au și transportul inclus și se pot negocia.

Ca informație suplimentară, din aceleași motive personale și este dreptul meu să nu dau detalii, ieri am vândut 2 lemne de excepție, din care unul aproape imposibil de găsit și cei care au cumpărat de la mine pot confirma că sunt un om corect.

Așadar, cine dorește unul din lemnele din listă, am rugămintea să mă contacteze la numărul de telefon menționat și putem negocia.

Ultima editare:
Si eu am cumparat de la dl Irimia am fost la dansul acasa acum doi ani am luat un spirit impecabil la super pret, fluture negru fara zgarietura, ieri a venit dansul si mi a adus personal un viscaria serie P impecabil la pret foarte bun, eu cred ca domnul Irimia este un baiat extraordinar

Vânzător serios, recomand!

Vă mulțumesc pentru apreciere! Dumneavoastră ați cumpărat unul din cele 2 lemne de excepție, iar celălalt lemn l-a cumpărat Cătălin Craiu, care a și confirmat că ieri am ajuns special în București, ca să îl predau și dânsul să-l poată folosi la turneul la care a participat. Așadar, mulțumesc și ție Cătălin!

Să folosiți lemne cu plăcere și sper ca pe viitor să auzim numai de lucruri frumoase!

Sunt convins că sunteți om serios, nici nu am pus problema că nu ați fi, am spus eu în vreo clipă că sunteți neserios? Doamne ferește....

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus