lipici donic formula first

professional.player

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
52
Locație
Resita
Am lipit fetele pe lemn cu lipiciul Donic si cand am luat jos fetele, lipiciul se curata foarte greu de pe fete ( lipici Donic formula first, pe baza de apa ) .
Care sunt metodele de a se curata mai usor fetele? Ce metode ati folosit voi? :roll: :idea: :roll: :idea: :roll:

Re: lipici donic formula first

Da cu degetul pe ele,si fetele si lemnul se curata relativ usor. Folosesc formula first de un an juma

da mai cata ,dar probabil tu dai bine cu degetul....

Acelasi lipici se curata diferit in functie de fata!!! Mai exact in functie de proprietatile buretelui.Am dezlipit lipiciul de pe fete in 30 de secunde , iar acelasi lipici de pe alt gen de fete in 20 de minute, si cu putin burete ciupit ici colo, deci conteaza fata nu neaparat tehnica!

Sau poate trebuie sa schimbi degetul in functie de fata :D

professional.player a spus:
Am lipit fetele pe lemn cu lipiciul Donic si cand am luat jos fetele, lipiciul se curata foarte greu de pe fete ( lipici Donic formula first, pe baza de apa ) .
Care sunt metodele de a se curata mai usor fetele? Ce metode ati folosit voi? :roll: :idea: :roll: :idea: :roll:
Poate ati facut greseala de a da in straturi mai multe ca la speed-glue. Atunci este absolut firesc sa aveti necazuri cu curatarea fetelor. Lipiciul pe baza de apa se da intr-un singur strat foarte subtire. Se va lua usor daca procedati asa. La inceput am facut si eu greseala asta si am scos fetele de pe paleta cu patentul: bucata cu bucata.

Back
Sus