T toth laszlo Coordonator Onorific Înscris 6 Feb 2006 Mesaje 916 Scor reacție 0 Vârstă 58 Locație Cluj-Napoca 13 Feb 2006 #1 vreau si eu niste raspunsur.sint atacant si vrea sa-mi iau o paleta,ce oferiti,ma refer la un lemn si o pereche de gume putin uzate
vreau si eu niste raspunsur.sint atacant si vrea sa-mi iau o paleta,ce oferiti,ma refer la un lemn si o pereche de gume putin uzate
T tycutz organizator tehnic Înscris 1 Oct 2005 Mesaje 1.188 Scor reacție 156 Vârstă 42 Locație Cluj-Napoca 13 Feb 2006 #2 ce buget ai la dispozitie???
D darksun boboc Înscris 28 Dec 2005 Mesaje 4 Scor reacție 0 Vârstă 40 Locație Gherla 15 Feb 2006 #3 Re: liste de preturi de lemn(off-,off,off+)si de gume NICOVALA CUGIR a spus: vreau si eu niste raspunsur.sint atacant si vrea sa-mi iau o paleta,ce oferiti,ma refer la un lemn si o pereche de gume putin uzate Click pentru a extinde... Am eu o paleta de vanzare, Lemn Butterfly Boll Forte, Fatza FH: Stiga Neos, BH: Donic J.O. Waldner, message me, daca te intereseaza
Re: liste de preturi de lemn(off-,off,off+)si de gume NICOVALA CUGIR a spus: vreau si eu niste raspunsur.sint atacant si vrea sa-mi iau o paleta,ce oferiti,ma refer la un lemn si o pereche de gume putin uzate Click pentru a extinde... Am eu o paleta de vanzare, Lemn Butterfly Boll Forte, Fatza FH: Stiga Neos, BH: Donic J.O. Waldner, message me, daca te intereseaza