Lovitura cu mana.

se vede treaba ca sunt ''TENIS MENI'' CARE CITESC DOAR TITLURILE SI APOI ISI DAU CU PAREREA. Grasomega(Dl Cristi Cionoiu) sau mai de graba... DL. CRISTI CIONOIU(grasomega) ar trebui citit si recitit!!!

Sa incercam sa fim On-topic. Avem mesaje private pentru impartasirea simpatiilor.
Nu de alta dar discutand mai multe intr-un topic, se pierde din eficenta lui. Viitorii cititori vor pierde timpul citind lucruri care nu-i ajuta, iar Clau va avea mai mult de "optimizat" dupa noi...

interesanta chestie, atunci eu pot lovi si cu potul palmei? de exemplu la returnarea serve lovesc cu palma si nu o mai scoate nici wang hao:) sau cu 2 degete tin paleta iar pe celalte 3 le tin lipite si lovesc mingea.

Dvs. vă subestimați, domnule MaxxWave. Sunt sigur că în cazul dumneavoastră (defapt, al tuturora) abilitatea de a lovi cu paleta o întrece pe aceea de a lovi cu degetul/ele.

Dvs. vă subestimați, domnule MaxxWave. Sunt sigur că în cazul dumneavoastră (defapt, al tuturora) abilitatea de a lovi cu paleta o întrece pe aceea de a lovi cu degetul/ele.
Evident ca astazi o depaseste :) dar chiar ar fi o idee sa se antreneze cineva la nivel inalt in a returna cu mana :)

De multe ori mi se intampla sa fiu prins pe contre-pied si, la retur, in loc sa lovesc mingea cu paleta din mana dreapta, o prind cu stanga. Ce ar fi daca as lovi mingea cu palma stanga, aceasta s-ar duce pe masa si as putea continua punctul? Ar fi interesant si mai spectaculos, nu? :):)

De multe ori mi se intampla sa fiu prins pe contre-pied si, la retur, in loc sa lovesc mingea cu paleta din mana dreapta, o prind cu stanga. Ce ar fi daca as lovi mingea cu palma stanga, aceasta s-ar duce pe masa si as putea continua punctul? Ar fi interesant si mai spectaculos, nu? :):)
ar fi si mai interesant si mai spectaculos daca ai reusi sa proiectezi mingea cu mana stanga direct in dintii adversarului, pentru ca in ceea ce priveste continuarea punctului, ea este neregulamentra. O lovitura valida trebuie facuta cu paleta tinuta in mana sau cu mana paletei, dedesubtul incheieturii.
retrag tot ce am spus in conditiile in care postul tau era "la misto", caz in care sunt de acord: e amuzanta situatia, mi s-a intamplat si mie de cateva ori :))

Ultima editare:
Back
Sus