Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Chiar ma gandeam cand am pus filmuletele sa fac o dedicatie pentru PRIZA TOKPRIZA TOK a spus:Mare bucurie ca e priza tok. :thumbup:
Spor ! :thumbup:Dado.daniel a spus:Ne-am dus, am vazut, ne-a placut, multumim, asteptam seara sa punem in practica!
Placerea e de partea mea.PRIZA TOK a spus:Multumesc pentru dedicatie d-le VALI.S-ar parea ca sunt singurul care se bucura cu adevarat de cele postate de dvs.Urmeaza sa le studiez si sa ma antrenez asiduu,pentru a le pune in practica intr-un eventual meci cand ne vom intalni.
Aveti M.P.vali a spus:Placerea e de partea mea.PRIZA TOK a spus:Multumesc pentru dedicatie d-le VALI.S-ar parea ca sunt singurul care se bucura cu adevarat de cele postate de dvs.Urmeaza sa le studiez si sa ma antrenez asiduu,pentru a le pune in practica intr-un eventual meci cand ne vom intalni.
Am auzit numai de bine despre dvs d-le PRIZA TOK si o sa fiu onorat sa "incrucisez" paleta cu dvs. Si eu ma antrenez asiduu chiar si pt asta. :thumbup:
:clap: :clap: :clap: foarte tare frate foarte tare ! :thumbup: :thumbup: :thumbup:VISCO a spus:Dau si eu la schimb, un "serviciu" chinezesc, de portelan, adus pe vremea lui "Ceasca". Ce serviciu oferiti?