Ma Long serves

Re: Ma Long serves

PRIZA TOK a spus:
Mare bucurie ca e priza tok. :thumbup:
Chiar ma gandeam cand am pus filmuletele sa fac o dedicatie pentru PRIZA TOK :) .
Nu e nici o suparare ca e priza toc la serve. Servele moderne de la penholderi si-au tras inspiratia beneficiind de o libertate mai mare a incheieturii. Daca nu ma insel Waldner este printre primii daca nu primul care a inceput sa serveasca cu o priza a paletei care sa imite priza toc.
Daca mergeti pe youtube de unde am pus filmele mai sunt si altele tot cu eroii aia in prim plan.

Ne-am dus, am vazut, ne-a placut, multumim, asteptam seara sa punem in practica!

Multumesc pentru dedicatie d-le VALI.S-ar parea ca sunt singurul care se bucura cu adevarat de cele postate de dvs.Urmeaza sa le studiez si sa ma antrenez asiduu,pentru a le pune in practica intr-un eventual meci cand ne vom intalni.

PRIZA TOK a spus:
Multumesc pentru dedicatie d-le VALI.S-ar parea ca sunt singurul care se bucura cu adevarat de cele postate de dvs.Urmeaza sa le studiez si sa ma antrenez asiduu,pentru a le pune in practica intr-un eventual meci cand ne vom intalni.
Placerea e de partea mea.:)
Am auzit numai de bine despre dvs d-le PRIZA TOK si o sa fiu onorat sa "incrucisez" paleta cu dvs. Si eu ma antrenez asiduu chiar si pt asta. :thumbup:

vali a spus:
PRIZA TOK a spus:
Placerea e de partea mea.:)
Am auzit numai de bine despre dvs d-le PRIZA TOK si o sa fiu onorat sa "incrucisez" paleta cu dvs. Si eu ma antrenez asiduu chiar si pt asta. :thumbup:
Aveti M.P.

Nu, nu, nu-i corect. Vrem sa stim si noi. :lol:

Am hotarat de comun acord sa ne antrenam pe cont propriu,apoi sa ne intalnim si sa facem schimb de serve.Eu il invat sa serveasca dupa priza tok,el ma va invata sa servesc dupa priza europeana.Nu am specificat cu care mana vom juca.Schimbul de experienta este benefic de ambele parti,mai ales cand facem schimb de "servicii".

Dau si eu la schimb, un "serviciu" chinezesc, de portelan, adus pe vremea lui "Ceasca". Ce serviciu oferiti?

VISCO a spus:
Dau si eu la schimb, un "serviciu" chinezesc, de portelan, adus pe vremea lui "Ceasca". Ce serviciu oferiti?
:clap: :clap: :clap: foarte tare frate foarte tare ! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Back
Sus