magazin tibhar?

Andrei_Sb

senior
Scor reacție
1
Vârstă
46
Locație
Sibiu
de unde pot comanda in romania produse tibhar?
m-ar interesa tibhar genius sound si n-am prea gasit pe net...
si daca tot citeste cineva m-ar interesa si un sfat. joc cu tenerfy 05 pe fh insa e prea rapid pentru mine, nu simt inca paleta la mingi taiate si nici nu am precizie in lovitura...e drept efectul e incredibil, doar ca momentan e prea rapida fata asta pentru mine...ce fete recomandati? care sa fie putin mai controlabile, sa nu aiba viteza lui tng...eventual sa pastreze efectul asta deosebit:)
multumesc

last update la oferta speciala: 01.iunie. 2011:)) tibhar genius sound nu este:) dar o sa sun maine, poate, poate...multumesc!

last update la oferta speciala: 01.iunie. 2011:)) tibhar genius sound nu este:) dar o sa sun maine, poate, poate...multumesc!
Asa este actualizeaza website-ul din cand in cand dar ideea este sa suni si iti pot aduce cam ce vrei de la Tibhar.. geniusul sound este la 140 lei.

si radu imi tot spune de yasaka! imi iau o yasaka si un tibhar gs. si le tin in teste 3 saptamani...si ce o fi o fi...dar imi mai dau 2 saptamani de tng...:P
multam!

Eu ti-as recomanda baracuda big slam are mai mult control decat Rakza 7 soft si spin garla...

asta e un loc unde se discuta despre tenis de masă! vorbim in continuare de fete paleta!:P
- - - Actualizat - - -
Multumesc tuturor pentru sugestii! O sa iau astea 3 fete propuse la studiat sa vad ce zic forumurile! De baracuda aia chiar nu stiam, sunt chiar curios!
Multumesc

asta e un loc unde se discuta despre tenis de masă! vorbim in continuare de fete paleta!:P

- - - Actualizat - - -

Multumesc tuturor pentru sugestii! O sa iau astea 3 fete propuse la studiat sa vad ce zic forumurile! De baracuda aia chiar nu stiam, sunt chiar curios!
Multumesc

vezi ca baracuda big slam sunt chiar acum la oferta cu 190 de lei perechea nou noute.. daca vrei second am si eu..

vezi ca baracuda big slam sunt chiar acum la oferta cu 190 de lei perechea nou noute.. daca vrei second am si eu..
si un tibhar genius sound second n-ai? ca o combinatie tibhar gs /baracuda bs- second m-ar interesa :P...m-ar interesa sa cumpar second pentru ca le iau strict ca sa probez...

si un tibhar genius sound second n-ai? ca o combinatie tibhar gs /baracuda bs- second m-ar interesa :P...m-ar interesa sa cumpar second pentru ca le iau strict ca sa probez...
Am avut tibhar genius sound acum un an jumatate si nu m-a "satisfacut" deloc.. atunci am inceput sa folosesc baracuda big slam..

Back
Sus