Mangalia - Tabara "Saptamana tenisului de masa" EDITIA A V-A 1.09-8.09.2019

Zosim1

organizator principal
Tabara "Saptamana tenisului de masa din Mangalia" EDITIA A V-A 1.09-8.09.2019

In sfarsit am reusit sa anunt si aceasta editie a taberei de la Mangalia.
Pana se definitiveaza toate detalile o sa postez doar cateva dintre ele ce le avem deja in dosarul de lucru.

Locatia : Mangalia,statiunea Saturn cazarile ,Mangalia antrenamentele.

Antrenori :Aceiasi echipa ,si poate mai coptam o persoana .
Sparring:Confirmat Diana Muntean ,Lia Busilo,Beatrice Toth

Hotel :Sunt ofertele pe masa de la Vila Argentinia,Hotel Adria,si Hotel Saturn. o sa le definitivez si le vom anunta cat de curand,informativ Argentinia si Adria undeva pe la 950 lei 7 nopti si 3 mese fara antrenamente si Hotel Saturn undeva la 1300-1400 lei cu mic dejun fara antrenamente.

Antrenamentele pt cei din pachet 400 lei ,pentru cei fara pachet 500 si antrenamentul 60 lei.

SI FOARTE IMPORTANT :LOCURILE LIMITATE

Inscrieri pana in data de 15 August cu avans 30%.
P.S.Ultima Tabara de la Gura Humorului ne-a aratate ca numarul participantilor redus duce la o supre reusita a taberei.

Detalii la Emi 0747630959

Salutare!
Intrebare: există posibilitatea participării doar la 1-2 antrenamente? De exemplu în w.e. 6-7 septembrie?
Mulțumesc!

Gabriel

Ciky Daniela Mariana si Ciky Cornel cu antrenamente.
Cazare la Vila Argentina 7 nopti , 3 mese

Salutare!
Intrebare: există posibilitatea participării doar la 1-2 antrenamente? De exemplu în w.e. 6-7 septembrie?
Mulțumesc!

Gabriel

Da desigur.costul antrenamentului este de 60 lei per sedinta de 2 ore si 30 minute.Dar cu o prealabila inscriere deoarece capacitatea la mese este deasemeni limitata.

Da desigur.costul antrenamentului este de 60 lei per sedinta de 2 ore si 30 minute.Dar cu o prealabila inscriere deoarece capacitatea la mese este deasemeni limitata.

Mulțumesc pentru răspuns!
Puteți preciza câte antrenamente sunt pe zi, în zilele de 6-7, eventual și 8 septembrie ( anticipând că, poate/probabil duminică nu o să mai fie niciun antrenament)?
Ca să eficientizez, deși mie personal mi-e foarte greu să pot da un răspuns care să mă angajeze, pentru toată perioada taberei, cu o lună și jumătate înainte de eveniment!
Mulțumesc frumos și, încă odată vă rog să nu vă simțiți inoportunat!

Cu stimă,
Gabriel

Buna ziua!
Scuze pentru off topic,unde se poate juca tenis de masă in Mangalia? Si care sunt zilele/orele? Multumesc.

Mulțumesc pentru răspuns!
Puteți preciza câte antrenamente sunt pe zi, în zilele de 6-7, eventual și 8 septembrie ( anticipând că, poate/probabil duminică nu o să mai fie niciun antrenament)?
Ca să eficientizez, deși mie personal mi-e foarte greu să pot da un răspuns care să mă angajeze, pentru toată perioada taberei, cu o lună și jumătate înainte de eveniment!
Mulțumesc frumos și, încă odată vă rog să nu vă simțiți inoportunat!

Cu stimă,
Gabriel

Structura antrenamentelor este doar orientativa ,in functie de vreme si de programul celorlalte activitati poate sa difere de la an la an..Se stabileste intodeauna de comun de acord cu cei implicati direct in activitatea taberei .Pana acuma Structura a aratat aproximativ la fel,
Luni 2 antrenamente,
Marti 1 antrenament (dimineata sau dupamasa)
Miercuri 2 antrenamente
joi 2 antrenamente
Vineri 1 antrenament (dimineata sau dupamasa)
Sambata 2 antrenamente

sau

Luni 2 antrenamente
Marti 2 antrenamente
Miercuri 1 antrenament(dimineata sau dupamasa)
Joi 2 antrenamente
Vineri 2 antrenamente
Sambata 1 antrenament

- - - Actualizat - - -

Buna ziua!
Scuze pentru off topic,unde se poate juca tenis de masă in Mangalia? Si care sunt zilele/orele? Multumesc.

Depinde de perioada,trebe sa luati legatura cu domnul Ionel Panaite sa va spuna perioada si orele cand au antrenamente ,in aceasta perioada.
In perioada Taberei de Tenis de masa antrenamentele sunt strict destinate participantilor din tabara si in programul prestabilit.Perioada 2.09-7.09 intre orele 9.30-12.00 si 17.00-19.30.La Sala de sport a scolii nr.2 sau la sala Calatis in functie de disponibilitatea ei.
Din experienta anilor trecuti capacitatea salii a fost folosita la maxim de participantii taberei (25-30 de mese)

Mulțumesc pentru răspunsuri! Domnul Ionel Panaite este aceeași persoană cu dl. Emi, al cărui număr de telefon mobil este afișat în anunț? Dacă nu, aș fi interesat și de numărul de telefon al domnului Panaite! Mulțumesc!

Sunt în zonă, în acea perioadă, însă, din păcate, nu-mi pot asuma tot programul taberei! Dar pentru câteva antrenamente aș face naveta de la locul în care sunt până în Mangalia, plătind fiecare antrenament, în parte (cel puțin, eu așa am înțeles că se poate când s-a specificat prețul unui singur antrenament- 60 lei).

Dacă nu am înțeles greșit și aveți și această variantă, mai flexibilă, aș fi interesat să particip la câteva antrenamente, cont?nd foarte mult și ora la care aceste antrenamente se vor ține!

Mulțumesc!

Cu stimă, Gabriel

Mulțumesc pentru răspunsuri! Domnul Ionel Panaite este aceeași persoană cu dl. Emi, al cărui număr de telefon mobil este afișat în anunț? Dacă nu, aș fi interesat și de numărul de telefon al domnului Panaite! Mulțumesc!

Sunt în zonă, în acea perioadă, însă, din păcate, nu-mi pot asuma tot programul taberei! Dar pentru câteva antrenamente aș face naveta de la locul în care sunt până în Mangalia, plătind fiecare antrenament, în parte (cel puțin, eu așa am înțeles că se poate când s-a specificat prețul unui singur antrenament- 60 lei).

Dacă nu am înțeles greșit și aveți și această variantă, mai flexibilă, aș fi interesat să particip la câteva antrenamente, cont?nd foarte mult și ora la care aceste antrenamente se vor ține!

Mulțumesc!

Cu stimă, Gabriel

Ma puteti suna pe mine pt detalii.

Emi 0747630959

Persoanele prezente pana la aceasta data in tabara de la Mangalia.sper sa nu fi uitat pe nimeni.

1 STEREA VIOREL Constanța
2 BELTECHI DUMITRU Victoria
3 BALAUCA CORNEL Botoșani
4 BALAUCA ALEXANDRA Botoșani
5 CHIURTU VIOREL Mangalia
6 BRANZA NATALIA Moldova
7 BRANZA VITALINA Moldova
8 CARAGUT ARTIOM Moldova
9 CARAGUT IGOR Moldova
10 CORNIET DIMITRIE Moldova
11 SARIK LEONID Moldova
12 IACUBENCO ARTEMII Moldova
13 IACUBENCO ARSENII Moldova
14 VIERU VALERIA Moldova
15 LESCINSCAIA INA Moldova
16 SARIK OLEK Moldova
17 SARIK ANASTASIA Moldova
18 RAUCH VICTOR Moldova
19 CORNIET NICOLAI Moldova
20 LIPCAN DIONIS Moldova
21 COSCODAN DANIELE Moldova
22 BOROBIN DINO Moldova
23 RADU ALEXANDRU Moldova
24 VASILE Razvan Brăila
25 SANDU ANDREI Sibiu
26 PUSCASIU CALIN Botoșani
27 TITILIUC ALESIA Botoșani
28 NISTOR ANDREEA Botoșani
29 TAMAS VIVIEN MIERCUREA
30 BABES RAZVAN Brașov
31 BABES INSOTITOR Brașov
32 TOTH BEATRICE Mediaș
33 MUNTEANU DIANA Mediaș
34 BUSILO LIA Moldova
35 Caraculia Vlada Moldova
36 KISS ISTVAN Brașov
37 KISS MIHAELA Brașov
38 CIKY CORNEL Fagaras
39 CIKY DANIELA Fagaras
40 SICOE IOAN Turda
41 SICOE RODICA Turda
42 NICULESCU MARIN Sinca
43 ILEANA Sinca
44 ANDREI ROMULUS București
45 ANDREI SOTIE București
46 VLADOIU GELU Brașov
47 MIRCEA LORENA Brașov
48 PORTARIUC GHEORGHE Botoșani
49 PORTARIUC SOTIE Botoșani
50 DULGHERU CARMEN Botoșani
51 DULGHERU INSOITOR Botoșani
52 FULOP LASZLO TG.Mureș
53 FULOP SOTIE TG.Mureș
54 MUNTEANU OCTAVIAN Tecuci
55 MUNTEANU MARIANA Tecuci
56 PADURARIU CIPRIAN Roman
57 Neagu DANA Roman
58 PADURARIU SARA Roman
59 KORODI KRISTIAN CAMPENI
60 KORODI DANIEL CAMPENI
61
62 ORHA ANDREI TG.Mureș
63 CSABA SIMON TG.Mureș
64 SIMON TEODOR Sf. GHE
65 STERZER SANDOR Sf. GHE
66 OLAH OLIVER Sf. GHE
67 BIRLAN LAURENTIU Sf. GHE
68 BIRLAN ALEX Sf. GHE
69 MOLDOVAN Cristian Sf. GHE
70 BOJAN CREPULJA Serbia
71 KRISTIC TANJA Serbia
72 GROSU IONUT Arad
73 GROSU SOTIE Arad
74 AVRAM NICU Ploiești
75 AVRAM CRISTINA Ploiești
76 IVAN CLAUDIU Mediaș
77 POPA FLORIN Mediaș
77
78

Excelent!

Organizarea supervizata de dl. Emi a fost de nota 11, iar antrenamentele cu Cornel au fost grozave.

Regret ca nu am fost in stare sa particip in fiecare zi... sanatate si mult succes si pe viitor!!

.
056729db9bd2ef99f558c8b00c85832f.jpg
7454e470c2a3f6d21429facfbaf1e755.jpg
0e8bb0d8d23483ef9973e448c09f8beb.jpg
8d09b64b1826184e045a1a78416a2f3f.jpg
a3e7c2984acb79452e079a0cb64abe98.jpg
192f26970a96051f60bf9feaced9f027.jpg
ac3b1dbfa329fe921aef85ac3650041d.jpg
68c49c488449f44b200a715f46328b3b.jpg
5b9e5e6b3b4c10cd03b41142927b224c.jpg

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Back