Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Salutare. Tot căutând asiduu impresii şi idei despre o masă de tenis care să fie de dârvală, cu depozitare în garaj şi tot acolo şi folosire, neîncălzit, casă (încă) nelocuită, am dat şi peste acest thread al dumneavoastră.
L-am citit şi ieri.
Întrebare: până la urmă aţi cumpărat masa de tenis SPEED de 25 cm blatul? Am luat în considerare şi sfatul domnului Laky, privind masa MARIS cu blatul de 18 cm.
Dacă aţi cumpărat oricare din aceste două mese, v-aţi făcut vreo impresie? Ar rezista în condiţiile de depozitare descrise mai sus? Aveţi vreun sfat?
Mulţumesc.
Cu stimă, Gabriel
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Nu sunteți singurul care recomandă această masă de tenis,DONIC VALDNER 25 CLASIC. Singura mea...problemă, dar chiar singura, este că nu ar rezista în condițiile de mediu precizate, caz în care oftica ar fi maximă!Bine, ar fi și o irosire îngrozitoare.
Garajul este izolat, făcând parte din corpul casei. Domnul Luci (de pe un alt thread, legat de același subiect, m-a sfătuit ca iarna să pun o pătură peste masă, apoi o husă dedicată și cred ca așa voi face.
Cu stimă, Gabriel
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Nu sunteți singurul care recomandă această masă de tenis,DONIC VALDNER 25 CLASIC. Singura mea...problemă, dar chiar singura, este că nu ar rezista în condițiile de mediu precizate, caz în care oftica ar fi maximă!Bine, ar fi și o irosire îngrozitoare.
Garajul este izolat, făcând parte din corpul casei. Domnul Luci (de pe un alt thread, legat de același subiect, m-a sfătuit ca iarna să pun o pătură peste masă, apoi o husă dedicată și cred ca așa voi face.
Cu stimă, Gabriel
Da. Faine mese. Ce să zic?! Este una la reducere la magazinul de specialitate. Dar tot nu sunt convins în ce fel ar face faţă o masă de tenis de interior, la condiţiile unui garaj dintr-o casă încă nelocuită. Parcă nu m-aş risca pe 2900 lei. Teoretic, un blat de 25 n-ar trebui să facă probleme dar am văzut mese de tenis făcute praf după numai 1-2 ani în locuri, gen garaj/magazie, unde iarna era ger năprasnic şi vara era saună. Adevărat, nu erau Butterfly sau Donic dar parcă tot te înţeapă în inimă!![]()
Intrebarea intrebatoare este urmatoarea ...Vrei sa joci TENIS DE MASA sau sa construiesti garaje pt. viitor..? Este...?
Pai daca mergem strict pe raport calitate/pret, faci o masa de beton si nu are moarte. Plus ca poti pune si caiacele pe ea cand ai chef.
Pe de alta parte, as lua in calcul cat joc pe ea si cu cine. Ca daca joci cu copilul o data sau de doua ori pe luna e una, insa daca vrei mai serios (eventual si un robot), deja te gandesti la calitatea mesei. Blatul, saritura mingiei iti poate afecta jocul si te trezesti la competitii ca joci prost si nimic nu iese ca acasa. Iar daca ajungi sa o schimbi pentru asta, sa vezi pierdere la buzunare.