ÎNCHIS Materiale de Tenis de Masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DoBla

senior
Scor reacție
24
Vârstă
61
Locație
cluj
fete pereche patrate GEWO MEGA FLEX CONTROL - 220 lei
lemn GEWO POWER CONTROL OFF- - 150 lei
lemn GEWO facut pe comanda dupa lemnul timo boll alc - 300 lei - REZERVAT
lemn BUTTERFLY TIMO BOLL ALC ST nou la cutie - 630 lei
lemn STIGA INFINITY VPS V MASTER - 300 lei
vand KALINIKOS KREANGA CARBON cu fete tenergy 05, respectiv 64. conditie fete 8/10 pret - 650 lei - REZERVAT
vand Lemn Tibhar Samsonov SGS cu fete tibhar volcano si vari spin - 160 lei
vand GEWO POWER CONTROL OFF- cu fete GEOW MEGA FLEX CONTROL NOI - 300 lei
pereche de TENERGY 05 jucate foarte putin - 280 lei
Si o paleta veche pentru colectionari DOUBLE HAPPINESS, nejucata.
Detalii la 0755827918.

Ultima editare:
sper sa va ajute , poate nu stiati,,,:razz:

,,,,la Paleta Tibhar Samsonov SGS cu fete tibhar volcano - 250 lei ,,, pretul este mai mare decat la magazin,,, esti obligat de forum sa schimbi pretul, nu trebuie sa depaseasca pretul de magazin...:thumbup:

in linkul de mai jos sunt poze cu paleta si pret si pe cutie scrie,,,, daca citesti mai jos de pagina vezi ce spun oameni care au cumparat paleta si spune de acesta paleta, chiar am vazut personal paleta la Decathlon Tm.

https://www.decathlon.ro/paleta-samsonov-sgs-id_8319354.html

sper ca nu va suparati pe mine ,,,, :-) Vanzare!

Ultima editare:
sper sa va ajute , poate nu stiati,,,:razz:
,,,,la Paleta Tibhar Samsonov SGS cu fete tibhar volcano - 250 lei ,,, pretul este mai mare decat la magazin,,, esti obligat de forum sa schimbi pretul, nu trebuie sa depaseasca pretul de magazin...:thumbup:

in linkul de mai jos sunt poze cu paleta si pret si pe cutie scrie,,,, daca citesti mai jos de pagina vezi ce spun oameni care au cumparat paleta si spune de acesta paleta, chiar am vazut personal paleta la Decathlon Tm.

https://www.decathlon.ro/paleta-samsonov-sgs-id_8319354.html

sper ca nu va suparati pe mine ,,,, :-) Vanzare!

am gresit pretul, mersi de observație.

- - - Actualizat - - -

Valabil.

Lemnul costă 32?, eu zic ca 150 este un preț ok.

Nu vreau sa fiu carcotas dar poate ar trebui sa astepti sa se scoata din magazine produsele ca sa iti poti seta pretul dorit fara a insulta populatia tarii romanesti...atunci probabil o sa poti cere 500 de euro ca are fluture negru pentru ca in magazine nu mai sunt cu fluture negru...interesanta analogia oamenilor....sau doamne fereste de o iarna grea ca ai putea aprinde focul cu ele..ah cred ca ar fi mai scumpe ca si carbunii si atunci esti "obligat" sa scazi pretul...Romania tara tuturor posibilitatilor!!!! Donatia e permisa de legea forumului??? ..ah nu cred ca atunci strici piata preturilor...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus