AmaTur: Turneu B Memorial "Marcel Giosan", 04/05 decembrie 2021, Galați

Clubul sportiv ACS ACTIV , si eu personal , tin sa va multumim pentru faptul ca ati fost alaturi de noi in aceste zile , si speram ca si anul viitor sa reusim sa facem sa ne revedem, in memoria acelui mare iubitor de tenis de masa...GIOSAN MARCEL!

felicitari Gherasim
foarte prosta grafica de prezentare , mai ales pentru tabloul eliminatoriu , nu intelegi nimic...uitati-va si la celelalte concursuri !
aici...linii , dungi , nu intelegi care cu cine joaca si cine a castigat...in rest cred ca este un concurs care ar trebui repetat an de an

Salutare tuturor, a fost o placere sa ne revedem in aceasta sala la Galati, sa joc cu colegi foarte buni si competitivi. Felicitari dle Mitica pentru buna organizare, sa va tineti obiceiul. Voi reveni cu drag aici.

Felicitari Giani pentru rezultatele din concurs si pentru finala unde te-ai luptat ca un gladiator!!!

Cinste tuturor colegilor pentu faptul ca si-au alocat o zi din viata lor pentru a ne intalni in memoria dlui Marcel Giosan.

Sa ne revedem sanatosi oriunde ne vom intalni!

felicitari Gherasim
foarte prosta grafica de prezentare , mai ales pentru tabloul eliminatoriu , nu intelegi nimic...uitati-va si la celelalte concursuri !
aici...linii , dungi , nu intelegi care cu cine joaca si cine a castigat...in rest cred ca este un concurs care ar trebui repetat an de an

Ok. Te am auzit, ai mai spus-o odată. Dorești un nr de înregistrare la această reclamație?
Ai organizat un concurs în toți acești respectabili 63 ani de ești așa supărat pe grafica organizatorului?
PS: și eu îl simpatizez pe Iulian Gherasim și îl felicit.

Back
Sus