MEORIALUL VADUVA GEORGE 06.11.2010

Chiru

senior
Cu adanca durere in suflet,in loc ca el sa participe la turneele noastre pe data de 06.11.2010
vom organiza primul memorial VADUVA GEORGE.
TURNEU:Memorialul VADUVA GEORGE
LOCALITATEA:București
DATA SI ORA:06.11.2010-9.30
SALA:Top Tenis Arena
LOCATIA SALA: TOP TENIS ARENA (http://www.toptenis.ro)
Mese de joc: 16 mese, Donic World Champion TC (gama de competitie de la Donic), pe o suprafata Gerflor Taraflex Table Tennis, cu iluminare specifica pe fiecare masa, pereti anti-reflex si spatiu de joc de 40mp pentru fiecare masa.
ADRESA : Splaiul Independen?ei, nr. 319, sector 6, București - in incinta complexului SEMA PARC (Semanatoarea)
INDICATII DE ACCES : de la Statia de metrou Petrache Poenaru (fosta Semanatoarea) se merge pe cheiul Dimbovitei spre Grozavesti (Carefour Orhideea) aprox 50m, pina la strada care intra in SEMA PARC cu bariere auto. Se urmaresc panourile indicatoare cu directia. Puncte de reper : service-ul auto Mechanikus, Pagini Aurii.
PARCAREA in Sema Parc va fi oferita gratuit de catre Top Tenis Arena.La sfarsitul zilei,participantii veniti cu masina vor primi un tichet free acces.
TIP MESE:Donic(16 mese)
NR. MAXIM JUCATORI ADMISI:Toata lumea care la cunoscut si iubit pe George
TAXA DE PARTICIPARE:20RON
SISTEMUL DE JOC:Gr.superioare,gr. inferioare(in functie de nr. participantilor si de timp) si eliminatoriu(3 din 5)
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR:Pe forum,telefonic sau la fata locului.
ORGANIZATORI:CHIRU PAUL(0755062237),DONA EUGEN(0722531421) Rares Leorda 0740250901
Toti banii stransi din taxa de participare vor fi donati familiei Vaduva.De asemenea vom organiza la receptie si o urna pentru donatii.
Va asteptam in numar cat mai mare in memoria celui ce a fost VADUVA GEORGE.

Re: MEORIALUL VADUVA GEORGE 06.11.2010

cu ajutorul celor de la Top Arena-semana parc(București) se pare ca memorialul se va desfasura
in sala Top Arena Tenis.
ramane sa stabilim exact detaliile si sa revenim cu informatii cu modificarile de rigoare.

dimineata s-a luat hotararea ca concursul sa se desfasoare la Top Arena Tenis
la aceiasi data,aceiasi ora pe 12-14 mese in functie de nr. participantilor.
ptr. cei ce nu stiu locatia este in incinta semana parc,statia de metrou Petrache Poenaru.ca persoana de contact
in afara de mine si Dona mai adaugam pe Leorda Rares tel.0740250901.
in functie de nr. de participanti vrem sa oferim si premii (simbolice) primilor 3 clasati.
acest turneu fiind un memorial unde pot juca toate categoriile de jucatori nu se va puncta in amatur.
am spus de la inceput ca memorialul il facem in memoria lui Vaduva si cu acordul dvs. vrem ca banii sa se duca catre
familia lui George.
multumim f. mult celor de la Top Arena fara ajutorul carora Georgica nu ar fi avut un memorial intr-o sala mai incapatoare
ca cea din Voluntari.

Dinita George, București, - mi se pare normal si sunt deacord ca banii obtinuti din taxa sa se duca in ajutorul familiei.
Dumnezeu sa-l odihneasca.

Stan Radu, București - toata lumea va fi si trebuie sa fie de acord ca banii sa se duca la familie..
Odihneasca-se in pace!

MEMORIALUL "VADUVA GEORGE" se va tine la data si ora stabilita mai sus la TOP TENIS ARENA.
In memoria lui George va asteptam in numar cat mai mare.Eu cred ca George a avut multi prieteni si acum se va vedea cine la iubit cu adevarat.Vor fi prezenti copii,sotia si mama lui George.Dumnezeu sa-l ierte!

eu sunt inscris acum la hobby champ.. deci Stan Radu se retrage.

In amintirea lui George vom participa si de la Top Arena Topoloveni cu toata trupa.
Voi reveni cu lista de participanti.

Din Argeș:
Pitești: Florin Toma, Dan Ciuca, Ion Dinicescu
Topoloveni: Cerasela Apostol, Malina Ciopaca, Marin Ciopaca, Sorin Botirca, Vali Parvan, Adi Gorum, Dani Valceanu, Marius Traistaru, Radu Parvan, Ovidiu Furtunescu, David Duma, Andrei Airimoaiei, Marius Lepadatu

Back
Sus