Hades
junior
Folosesc lemn Schlager Carbon
fete Tibhar Speedy Spin
Am dat destul de mult afara pana m-am acomodat putin cu lemnul
E rapid de tot.
fete Tibhar Speedy Spin
Am dat destul de mult afara pana m-am acomodat putin cu lemnul

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Razvan a spus:Eu va recomand site-ul http://www.dandoy-sports.com/en/ de unde se poate lua cu 62 de euro, cu taxe postale 0 :wink: . Comanda vine cam intr-o saptamana, prin air-mail. Aveti nevoie de un card cu care se pot face plati pe internet. Eu am un Taifun de la Bancpost. Fetele de paleta sunt, in general, cu 10 euro mai ieftine decat cele de pe alte situri.
Dupa cite stiu,scutirea de taxe la transport se aplica numai daca se comanda exclusiv fete sau lemne! Pentru alte produse se aplica taxa de transport.Razvan a spus:Daca veti comanda peste 50 de euro si o greutate mai mica de 2 kg, transportul e gratuit. Totusi, cand am incercat sa comand si un lipici, desi era mai usor de 2 kg pachetul, a aparut taxa de expeditie. Probabil era nevoie de un pachet special. Daca aveti un card cu care platiti pe internet, totul e foarte usor. Eu am primit 2 comenzi foarte rapid: una in Brașov, sub o saptamana, iar la mine, in Balan, a ajuns dupa vreo 10 zile (dar a stat pachetul cateva zile in Miercurea-Ciuc), iar acum il astept pe al treilea.
Daca comanzi orice de minim 200 de euro si sub 4 kg transportul e gratuit. Cu siguranta.laky a spus:Dupa cite stiu,scutirea de taxe la transport se aplica numai daca se comanda exclusiv fete sau lemne! Pentru alte produse se aplica taxa de transport.Razvan a spus:Daca veti comanda peste 50 de euro si o greutate mai mica de 2 kg, transportul e gratuit. Totusi, cand am incercat sa comand si un lipici, desi era mai usor de 2 kg pachetul, a aparut taxa de expeditie. Probabil era nevoie de un pachet special. Daca aveti un card cu care platiti pe internet, totul e foarte usor. Eu am primit 2 comenzi foarte rapid: una in Brașov, sub o saptamana, iar la mine, in Balan, a ajuns dupa vreo 10 zile (dar a stat pachetul cateva zile in Miercurea-Ciuc), iar acum il astept pe al treilea.
Hades a spus:Folosesc lemn Schlager Carbon
fete Tibhar Speedy Spin
Am dat destul de mult afara pana m-am acomodat putin cu lemnulE rapid de tot.