nicu gavrilovici
senior
Da, multumim familiei Amatur pentru caldura cu care am fost primiti...Primul concurs a fost la Agnita...Intalnire de gradul 3 cu un cavaler al ospitalitatii si bunului simt:Csaby Zedler! Si inevitabila contaminare cu virusul tdm!!!.. Apoi, maini intinse...Dan Universal, Bogdan A, Bogdan Danescu( la ale carui turnee plateam doar 5 lei!!) Bogdan Roman ( care ne-a facut reduceri la reduceri!...) Mihai Vranceanu (care ne-a trimis gratuit o masa) Denis Vaduva (care ne-a scris scurt: vreau sa va trimit doua perechi de fete!) Marcu cel cu arcu'...maestrul lemnelor, domnul Levi, Emi de la Victoria.si altii carora le cerem scuze daca i-am omis....impreuna formand o familie calda si primitoare si fiecare in parte meritand din plin calificativul Om !!! Multumim tuturor...! Datorita voua si bineinteles cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit dinnou calificarea la faza pe tara ONSS fete, si astazi, locul 1 pe judetul Caras Severin la Olimpiada Gimnaziilor, echipa fiind alcatuita din patru membri, trei fiind fratii Gavrilovici...plus alte turnee frumoase, este drept, putine in amatur...! Va multumim si va asiguram de toata stima si recunostinta noastra...Am invatat ca nu conteaza cat ai, ci primeaza ce si cum esti..! Astazi am descoperit un baiat, dintr-un sat din judetul nostru...cu o paleta de 15 lei...dar o mana si o minte agera...ii vom trimite in curand o paleta adevarata...pentru ca asa am invatat de la Amatur...ca a darui inseamna implinire sufleteasca, iar o incurajare si o mana intinsa poiate schimba un destin si forma un caracter nobil. Multumim tuturor si va dorim multa sanatate...! Dumnezeu sa va aibe in paza Lui...Cu toata stima, familia Gavrilovici (o picatura din oceanul de prietenie numit Amatur)