Nationale Individual Romania

Antal Denes

senior
Scor reacție
39
Vârstă
66
Locație
Brașov, Romania, Romania
Prima finala dublu feminin
DODEAN/SZOCS - POSTACA/CIOBANU 4 - 1
Urmeaza dublu masculin acum
CIOTI/IONESCU - DODEAN/SPELBUS 4 - 3 meci foarte echilibrat 11 - 9 ,dupa 6 - 8 in decisiv

Ultima editare:
si ne mai plangem ca nu e promovat tenisul de masa in romania. joaca cei mai buni din tara si noi nu avem un topic dedicat, sa nu mai zicem de updates, filme sau doamne fereste, live streaming.

de data aceasta, Federatia chiar a facut eforturi reusite, s-au dat finalele in direct la TVR2 si au pus updateuri in timp real pe facebook.felicitari!

Pe mine crainicul m-a "carotat"! :)
L-am ascultat cu indulgenta cand ne povestea de "heavy topspin", dar cand a trebuit sa ma duc la DEX sa vad ce mama naibii inseamna "a carota" imi venea sa-i dau cu morcovii in cap. :)

Pe mine crainicul m-a "carotat"! :)
L-am ascultat cu indulgenta cand ne povestea de "heavy topspin", dar cand a trebuit sa ma duc la DEX sa vad ce mama naibii inseamna "a carota" imi venea sa-i dau cu morcovii in cap. :)

E un dulce ....de la el am invatat o expresie pe care o folosesc cand joc (cu precadere cu Mosu).Cand dau cate un netz si mingea aluneca la 5 mm de partea ailalta a fileului(mai ales daca punctul e spre finalul setului:) zic adversarului ca am o"tehnica de filigran".

Astăzi 4 martie 2017, perechea aneMică de amaThori H.Szőcs/C.Pletea, va întâlni în primul meci de dublu din Campionatul Național, perechea profesionistă de teMut R.Leorda/N.Bocănială. Meciul se va transmite doar pe calea orală. Obiectiv: Cinci

Astăzi 4 martie 2017, perechea aneMică de amaThori H.Szőcs/C.Pletea, va întâlni în primul meci de dublu din Campionatul Național, perechea profesionistă de teMut R.Leorda/N.Bocănială. Meciul se va transmite doar pe calea orală. Obiectiv: Cinci

Cinci puncte sau seturi ?:D

11-7/ 11-7/ 11-6. Am mai dat o tenta de contrast AmaTurului. Obiectiv aTins! :)

Felicitari Noro, sper ca are cineva vreun filmulet cu meciul, se pare ca le-ati pus ceva probleme cu stilul Amatur.

Imi aduc aminte de Rares Leorda si Karla Manea (parca ea era) contra perechii Postoaca - Postoaca (una dintre favoritele la titlu) unde am auzit ca le-au pus maaari probleme ... tot asa, Rares cu Superblockul a facut ceva senzatie ...

Back
Sus