leo33
senior
Buna, la toti! Sunt singur ca nu sunt singurul care am patit asa ceva... Adica, ce facem cand cineva are ceva de vanzare si ai lasi mesaj pe Mp. si acea persoana ati promite ca fazta, sau paleta, este pt tine,,, si dupa care sa vezi ca a vandut o la o alta persoana... Si acest lucru se intampla des... am vorbit cu cineva ptr o paleta totul a fost ok... dupa care ami spune ca a vandut paleta la cineva de la sala de tenis... Scuze... oare este corect?... Stiu ca multi aleg partea cea mai usoara decat sa mai trimita Paleta intr o anume Localitate desi a promis acel lucru, o vinde la cineva de la Sala de Tenis... Dar nu mi se pare corect... Mai este ceva, si eu am vandut la randul meu fezte, ect... la cine vindem primul feztele?... eu ma m uitat cine mi a trimes primul Mp, sau cine ma sunat primul... Sau dupa ce criterii ne luam?... Le vindem la cine vrem noi?... Cred ca cei mai multi dintre noi vom alege calea cea mai corecta... Daca nu, cu timpul ne vom pierde incredera in cei de langa noi... Multumesc! Noroc!