Antal Denes
senior
Nea Nicu la stirile PROtv/sport amatur de la orele 20 cu Raluca A
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ati jucat cu domnul Pietris? Vi s-a acordat prea multa atentie...
Si as mai adauga ca "manevrarea"felelor o face mai ceva comparativ cu paleta de tenis(mai multa claviziune in joc,mai multa diversitate la "acoperire"si mai multa agilitate "in tarcul de joc").Intre doua nu te ploua ! Bravo ca stie sa se distreze la varsta dumnealui , vad ca domnul Pietris are talent si la dans !![]()
Si as mai adauga ca "manevrarea"felelor o face mai ceva comparativ cu paleta de tenis(mai multa claviziune in joc,mai multa diversitate la "acoperire"si mai multa agilitate "in tarcul de joc").
Si as mai adauga ca "manevrarea"felelor o face mai ceva comparativ cu paleta de tenis(mai multa claviziune in joc,mai multa diversitate la "acoperire"si mai multa agilitate "in tarcul de joc").
Domnule Deni,din pacate pana acum,nu am avut ocazia sa joc cu dumnealui.Dar pe viitor am sa fac tot posibilul daca mai poate juca dupa un turneu obositor in special pentru el,sa fac macar un joc amical.Oricum sa stii ca este greu spre foarte greu de invins,deoarece dumnealui sta langa masa cu reverul cu iarba sa-ti plaseze mingile unde doresc ?muschii?lui.Tot asa plimbandu-te pe colturile mesei,ori obosesti tu ,ori iti ?cade mana?.Ca sa-l poti invinge,este sa tragi cat poti de tare in mingea provenita de la dansul,ori pe centrul mesei ,ori in F.H-ul dumnealui.La ?tacaneala?este imbatabil.Si inca ceva,nu trebuie sa ai ?mila?de el,ca am observat ca nici el n-o are fata de toti adversarii intalniti.Deci fara compasiune si compromisuri.Probabil ca l-as invange la masa de joc,deoarece eu lovesc foarte tare mingea provenita din iarba,dar nu se stie pana la proba contrarie.Si as mai avea un avantaj si anume ca jucand cu mana stanga ,as da sidespin puternic in reverul sau plasat pe coltul mesei si astfel ii va fi mult mai greu sa-mi returneze mingea pe masa.Leatule macar din curiozitate ai facut un meci cu maestru Nicu P. ?
Daca da care a fost rezultatu?
”Nu-mi place”pronosticul tau.Ai curaj sa facem pariu pe o bere buna?Nea Deni ar fi fost interesant un meci Ciobanu-Pietris.
Nu stiu de ce, dar tot pe mana lui al batran as merge.
- - - Updated - - -
Poate se vor intalni la Open pe undeva.