ÎNCHIS NITTAKU S7 Series ST + o pereche de Rakza 7 max in tzipla

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CornelTT

senior
Scor reacție
82
Vârstă
49
Locație
Suceava
Salutare iubitori ai tenisului de masa!
Vand urmatoarele:

- lemn Nittaku S7 Series maner ST cca. 88g ca nou, fara cutie. E un lemn din 7 straturi de lemn cu Spruce la suprafata (cel putin la suprafata, nu stiu exact compozitia), cu simt deosebit, foarte bun control, viteza off, participa excelent la topspin. Pret REDUS - 370 lei transport inclus cu posta daca se pun banii inainte in cont

- o pereche de fețe Yasaka Rakza 7 max noi in tzipla 375 lei, transport inclus cu posta daca se pun banii inainte in cont

Revin cu poze.
Stima tuturor!

Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk

Ultima editare:
Azi am ridicat de la posta fata Donic M2 rosu, marfa buna :thumbup:
Multumesc si spor la vanzare!

S-a vandut si Rakza 9 neagra. Raman valavile Rakza 9 rosie max si Tibhar Evolution EL-S rosie 2.0 mm.

Rakza 9 rosie vândută. Ramane doar Tibhar Evolution EL-S. O fața foarte buna

Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk

Actualizat anuntul .. Vand o pereche de fețe noi in tzipla: Rakza 7 max neagra + Tibhar Evolution EL-S rosie 2.0 mm. Pret 285 lei. SE VAND DOAR PERECHE!

Pretul include expedierea cu Posta Romana daca se pun inainte banii in cont.

Stima tuturor!

Perechea de fețe a fost vanduta. Momentan nu mai e nimic la vanzare.
In curand revin cu alte fețe noi si lemne.

Vand urmatoarele:

- lemn Nittaku S7 Series maner ST cca. 88g ca nou, fara cutie. E un lemn din 7 straturi de lemn cu Spruce la suprafata (cel putin la suprafata, nu stiu exact compozitia), cu simt deosebit, foarte bun control, viteza off, participa excelent la topspin. Pret - 385 lei transport inclus cu posta daca se pun banii inainte in cont

- o pereche de fețe Yasaka Rakza 7 max noi in tzipla 375 lei, transport inclus cu posta daca se pun banii inainte in cont

Revin cu poze.
Stima tuturor!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus