Nittaku Septear vs Donic Waldner Dotec Hinoki

benimiron

active member
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
50
Locație
Cluj Napoca
A jucat cineva cu cele doua lemne? Ma intereseaza o comparatie intre ele. Din toate punctele de vedere.
Multumesc

Re: Nittaku Septear vs Donic Waldner Dotec Hinoki

Cauta bine pe forum ca am vazut o discutie pe aceasta tema, ba parca era si Kokutaku Stay Sher comparat.

Am cautat, dar nu am gasit nimik. O sa mai incerc...

Vino acum vineri seara la sala de la IULIUS-MALL ,sa-ti dau lemnul meu DONIC WALTNER DODEC HINOKI care are pe el fata donic baracuda sa vezi cum respinge.Este paleta mea de antrenament.Daca nu poti vineri seara ,ramane in cursul zilei de sambata,ai acolo afisat nr.meu de telefon.

PRIZA TOK a spus:
Vino acum vineri seara la sala de la IULIUS-MALL ,sa-ti dau lemnul meu DONIC WALTNER DODEC HINOKI care are pe el fata donic baracuda sa vezi cum respinge.Este paleta mea de antrenament.Daca nu poti vineri seara ,ramane in cursul zilei de sambata,ai acolo afisat nr.meu de telefon.
Excelent. Nu o sa pot veni vineri seara, dar sambata da. Multumesc. Ne vedem sambata.

eu am si septear si dotec hinoki.
mie mi se pare ca dotecul are viteza mai mare si control mai bun

Am reusit sa joc si eu cu Dotec Hinoki (cu fata Baracuda). Pot spune ca punctajele oferite de DONIC la DOTEC HINOKI si DOTEC PERSSON OFF, sunt foarte realiste. Diferenta de viteza, si control, sunt foarte mici intre cele doua. HINOKI sta mai bine cu putin decat DOTEC PERSSON OFF atat la control cat si la viteza. Mentionez ca ambele au fost echipate cu BARACUDA.
In ceea ce priveste DOTEC HINOKI vs SEPTEAR, impresia mea este ca stau cam la fel la capitolul control, DOTEC-ul avand o viteza in plus. Un punct in plus pentru DOTEC si pentru maner (Bineinteles, asta e o chestie de preferinta).

Back
Sus