Nittaku vs Donic

Durdun Gheorghe

well-known member
organizator principal
Scor reacție
1.228
Vârstă
37
Locație
București
Ce lemn de la Donic este apropiat (sau mai bun) de Nittaku Septear ?
Ce fete de la Donic sunt apropiate (sau mai bune) de Nittaku Hammond ?
Multumesc frumos,

Re: Nittaku vs Donic

Waldner Dotec Hinoki cred ca este apropiat de Septear. La fete nu m-as hazarda sa fac o comparatie. 😉

Cam greu sa gasesti la Donic lemn ca Septear cu 7 straturi hinoki,din cate stiu eu Donic nu are niciun lemn asa.Ca fețe parerea mea e ca Donic a cam ramas mult in urma fața de firmele concurente.

Un lemn asemanator cu nittaku septear este kokutaku staysher alcatuit si el din 7 staturi de hinoki.

incerc sa fac o comparatie (subiectiva) intre cele 3 lemne pomenite: Donic Waldner Dotec (jucat 1 sapt) vs Nittaku Septear (joc de 5 luni) vs Kokutaku staysher (jucat 1 luna):
topspin: staysher > Septear > Donic
lovituri taiate: staysher > Septear > Donic
lovituri drepte:Donic > Septear > staysher
control: Donic = Septear > staysher
ergonomie : Septear = staysher > Donic
placerea de a juca: Septear = staysher > Donic
lovituri (topspin ) de la distanta fata de masa: staysher > Septear > Donic
vibratie: staysher > Septear > Donic (deriva si din grosimea lamei)
Concluzie: 3 lemne de exceptie, cu un feeling deosebit, cu o ergonomie impecabila, cu o constructie remarcabila
Legenda:
> mai bun
= la fel de bun

Cred ca Coppa Platin Soft e mai bun decat Hammondu (spin , throw).

Platin soft este o fața pt lipirea cu solutie pe baza de apa.Hammond a fost proiectata pt lipirea cu speed glue (lipita cu speed are de toate,spin,viteza,sunet,control).
Un hammond lipit doar cu solutie pe baza de apa zici ca e anti ,e carton.
Sunt fete din "ere" diferite si e greu sa faci o asemanare intre ele.
Daca ar fi sa le lipim ambele fete doar cu sol. pe baza apa probabil Platinu ar iesi invingator.

George joaca cu Hammond cu booster care este comparabil sau chiar mai bun decat multe din cele care se lipesc cu apa. De exemplu Xiom Omega III euro pus pe Septear, nu la impresionat deloc. Eu cred ca putine fete tensor, ar putea sa-l mai impresioneze. Poate Donic Platin Soft dar nu e sigur. , pt ca aici nu este vorba numai de cat de tare sare o fata.

Cu booster merge dar doar cu sol pe baza de apa sigur nu o sa-i mai placa.

VISCO a spus:
Eu cred ca putine fete tensor, ar putea sa-l mai impresioneze. Poate Donic Platin Soft dar nu e sigur. , pt ca aici nu este vorba numai de cat de tare sare o fata.
Pune dom-le Tibhar Sinus Alpha si sa vezi impresionare !!! Spin cu caru si viteza ... :D .

Cum este buretele la Sinus Alpha, Vali? Mediu-moale, mediu, mediu-tare?

Mediu-moale as zice eu. E tensor si kiar daca e listat (la paddlepalace.com) la 42,5 fata de 40 cat e Torpedo Soft se simte mai moale ca Torpedo Soft. La fel cum Nimbus Soft la 37,5 se simte muuult mai moale fata de 38-ul lui Sriver L de exemplu.
Eu am simtit Sinus Alpha la fel ca Hammond ca tarie.

Multumesc, asta este o informatie cu adevarat valoroasa. 😉

VISCO a spus:
Multumesc, asta este o informatie cu adevarat valoroasa. 😉
Visco , mai intreaba si pe altii. Unii nu au fost de parerea mea iar ca sa te bagi la un Sinus Alpha presupune niste costuri :mrgreen:

Stiu, ca am auzit si pareri contra. Un jucator bun de la noi a incercat sa inlocuiasca Bryce cu Sinus Alpha si nu a fost multumit. Acum joaca cu Tenergy si spune ca este. Eu astept ca T64 sa se mai "usureze".

VISCO a spus:
Stiu, ca am auzit si pareri contra. Un jucator bun de la noi a incercat sa inlocuiasca Bryce cu Sinus Alpha si nu a fost multumit. Acum joaca cu Tenergy si spune ca este. Eu astept ca T64 sa se mai "usureze".
Bryce si sinus Alpha sunt diferite , normal ca nu i-au placut. Dar unuia care vine dinspre kinezesti sau cauta o fata cu o buna frictiune Sinus Alpha e imposibil sa nu ii placa

Back
Sus