NOILE FETE XIOM-VEGA

tibi

organizator local
Scor reacție
15
Vârstă
64
Locație
București
IN CURAND VOR APAREA NOILE FETE XIOM,dupa jumatatea lunii NOIEMBRIE
XIOM VEGA PRO-SPONGE HARDNESS-47,5 GRADE-CARACTER-TENERGY 05
XIOM VEGA ASIA-SPONGE HARDNESS-47,5 GRADE-CARACTER-TENERGY 64
XIOM VEGA EUROPE,-SPONGE HARDNESS-42,5 GRADE-CARACTER TENERGY-64
GRUPA HYPER ELASTO-VEGA realizes the double lifetime of the rubber

Re: NOILE FETE XIOM

Re: NOILE FETE XIOM

cand o sa primesc preturile,anunt

NOI INFORMATII-XIOM VEGA

NOI INFORMATII-XIOM VEGA

INCEPAND CU LUNA IANUARIE vor intra si in Romania NOILE FETE XIOM-VEGA
Am primit unele informatii care doresc sa le expun,am facut traducerea mesajului primit azi
Deocamdata nu cunosc pretul

"Alegerea perfect? în lumea tenisului de masă, fa?a XIOM VEGA PRO"
Lansarea unui produs exploziv pe pia?a mondial? a echipamentelor de tenis de masă, XIOM VEGA PRO
Acest produs constituie o fa?? extraordinar?.
VEGA este noua fa?? lansat? de firma XIOM. în sf?r?it, s-a ajuns la momentul în care producâtorul a confirmat zvonurile care anun?au cel mai așteptat produs de senza?ie lansat la Expozi?ia de toamn? a produselor de profil din tenisul de masă.
VEGA PRO reprezint? o versiune perfec?ionat?, mult superioar? altor produse, ob?inut? din combinarea a trei fe?e.
Simplificând compara?ia, se poate afirma că acest produs este foarte asem?n?tor cu fa?a denumit? "Tenergy 05" sau cu alte fe?e similare produse în Germania.. Este realmente un "eveniment excep?ional" pentru jucătorii de tenis de masă.
Producâtorul a oferit acestui tip de fa??, realizat tot în Germania, calit??i singulare de individualitate ?i performan??.
Una dintre particularit??ile produsului VEGA PRO o reprezint? faptul că el este realizat dintr-un tip de cauciuc negru special, o caracteristic? extrem de rar? pentru pia?a de profil.
?n structura fe?ei a fost integrat un compus chimic pe baz? de carbon, care ?i confer? ceea ce jucătorii de tenis de masă numesc Energie, un compus intitulat de speciali?ti "Cauciuc de carbon".
Această combina?ie unic? are stratul superior din cauciuc natural. Succesul pe care această fa?? îl garanteaz? se datoreaz? m?ririi impactului ?i suprafe?ei loviturilor cu efect, cre?ndu-se astfel o cre?tere a zonei sigure de aterizare a mingii, f?r? a se pierde nimic din viteza loviturilor. Tehnologia utilizat? se intituleaz? "Hyper Elasto".
Totodat?, prin realizarea unei structuri extrem de rezistente a produsului VEGA PRO, tehnologia folosit? de Philip Kim de la XIOM permite cre?terea de dou? ori a duratei de întrebuin?are. întrebat dac? în opinia sa pre?ul acestui produs îl va face profitabil pe pia??, acesta a râspuns, foarte încrez?tor: "Cu siguran??".
Dup? ce au testat produsul, jucătorii de tenis de masă au afirmat:
"Imprim? efecte nemaipomenite ?i viteza cu care mingea pleac? din palet? e foarte mare. O combina?ie de mare for??".
"Cu fe?ele astea, îmi place la nebunie să folosesc forehand-ul".
"E cel mai bun produs lansat vreodat? de XIOM".
Un echilibru perfect între impactul loviturilor executate cu mare for?? ?i a celor cu efect.
?n mod categoric, această fa?? absolut excep?ional? este un PRODUS DE SENZA?IE pe pia?a de profil.
Produsul Vega a fost extrem de solicitat în Japonia imediat dup? ce a fost lansat pe pia??.
Ne exprim?m speran?a că ?i în ?ara dvs. produsul va fi ?ntâmpinat cu acela?i entuziasm.
V? mulțumim pentru aten?ia acordat?.

Re: NOI INFORMATII-XIOM VEGA

ce se mai aude cu oferta Butterfly?

TOATE LA TIMPUL LOR

tibi a spus:
Au dreptate, sa plece din Ghencea!!! :lol:
on topic: cam ce greutate au aceste fete, comparativ cu tenergy de exemplu? se pot face precomenzi si care ar fi conditiile? multumesc

Saptamana viitoare primesc mostrele,apoi voi comunica greutate.......pret...etc
multumesc

http://www.iruiru.com/ab/
mai ieftin decat zeta, cu putin mai scump ca un sriver, nu suna rau deloc
vad ca este tot tensor ESN, oare e din noua serie de bureti care se gasesc si pe barracuda si hexer sau tot tehnologia veche, sper ca domnul tibi v-a pune poze cu mostrele
edit: imi cer scuze, acum am vzut buretele din poza, da este din generatia noua, vad ca are acelasi burete cu fața tibhar Grip-S, f interesant...
si totusi, nu era ilegal sa pui burete albastru sau negru sub cauciuc rosu???

Ba parca era, dar vad ca sunt aprobate de ITTF asa ca or fi obtinut o derogare. :D

Daca e destul de mata fata rosie se poate pune burete colorat. Reclama la noile fete suna extraordinar.

Din moment ce au trecut de interdictiile drastice ale ITTF,eu zic sa nu va faceti probleme
Fetele sunt din categoria fetelor neinterzise ,la fel ca si TENERGY-BUTTERFLY,la fel ca si BARACUDA-DONIC.
Mai ales ca fetele sunt facute in GERMANY.
Nimeni nu baga atitia bani in introducerea pe piata a unor fete interzise.
Faptul ca au burete negru le fac mai interesante si nu numai fiind vorba de o noua tehnologie.durata dubla de folosinta,hyper elasto.......etc

Din fair-play prima pereche de XIOM VEGA PRO(SPIN +SPIN) a luat drumul GalațiULUI la D-NUL DRAGOMIR
REVIN CU DETALII
MULTUMESC

Re: NOILE FETE XIOM-VEGA

XIOM Vega Pro Max are aceleasi caracteristici de viteza, spin si control cu Tenergy 05 2.1.
Joc cu un lemn Maze Arylate Carbon OFF si am lipit ieri cu speed glue o fata Tenergy 05 (pt backhand) iar XIOM Vega Pro Max am lipit-o pentru forehand. Topspinul pe forehand este la fel de naucitor ca la Tenergy si nu am simtit diferente la viteza si control.
Singura diferenta intre fete este ca XIOM cantareste cu 5 gr. mai putin ca Tenergy (masurate pe cantar electronic).
Deci Tenergy 05 2.1= 55 gr.
XIOM VEGA PRO Max = 50 gr.
Urmeaza sa vedem in timp diferentele ca durabilitae.

Re: NOILE FETE XIOM-VEGA

in capitolul vanzari -cumparari sunt la-120 lei/buc
multumesc
0728747067

Back
Sus