viorel.andrei
senior
Care este motivul schimbarii??
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nebunia globala!Care este motivul schimbarii??
Nebunia globala!
Asa este,...dar probabil ca dispar de pe piata,...lumea face stoc, si cat timp vom avea jucam,...dupaia ne duce valul,...cine stie!?Cine ne poate obliga pe noi in Circuitul Amatur sa jucam cu mingiile noi?Nu suntem profesionisti, mergem sa ne relaxam la turnee pe banii nostri,deci regulile le putem face noi.
Asa ca putem hotari noi cu ce mingii jucam.
Asa este,...dar probabil ca dispar de pe piata,...lumea face stoc, si cat timp vom avea jucam,...dupaia ne duce valul,...cine stie!?
Bine ar fi sa ai dreptate, am auzit ca in divizia "A" si superliga e belea, nu se pot obisnui cu porcariile astea. Am o curiozitate: care este motivul bun intemeiat pt care s-a luat hotararea asta la nivel mondial de a schimba mingea? Ma intereseaza avantajele ca dezavantajele sunt evidente
Atata timp cat mai dispunem de celuloid,in momentul in care nu se v-a fabrica se v-a termina si stocul!Cine ne poate obliga pe noi in Circuitul Amatur sa jucam cu mingiile noi?Nu suntem profesionisti, mergem sa ne relaxam la turnee pe banii nostri,deci regulile le putem face noi.
Asa ca putem hotari noi cu ce mingii jucam.
ce pret are? si cine o comercializeaza?http://www.ttmall.euAm probat ieri mingea de plastic Galaxy 40+ (de la Vlad - www.ttmall.eu), care este fara linie (dintr-o singura bucata).
Concluzii pe scurt:
- suficient de rotunda
- rezistenta
- sunet acceptabil, inca ciudat, totusi
- saritura buna din masa
- pare mai grea decat cea de celuloid, pare sa vina mai repede spre tine
- spin mai mic la topspin
- spin similar la serviciu si preluare
- pare sa fie mai usor sa executi flip/flick
- mai usor de ridicat primul topspin
ce pret are? si cine o comercializeaza?http://www.ttmall.euAm probat ieri mingea de plastic Galaxy 40+ (de la Vlad - www.ttmall.eu), care este fara linie (dintr-o singura bucata).
Concluzii pe scurt:
- suficient de rotunda
- rezistenta
- sunet acceptabil, inca ciudat, totusi
- saritura buna din masa
- pare mai grea decat cea de celuloid, pare sa vina mai repede spre tine
- spin mai mic la topspin
- spin similar la serviciu si preluare
- pare sa fie mai usor sa executi flip/flick
- mai usor de ridicat primul topspin
ce pret are? si cine o comercializeaza?
- - - Actualizat - - -