Noua gama Innerforce Layer

sinoboll

rookie
senior
Scor reacție
5
Va salut,

Poate cineva sa-mi explice care este diferenta dintre vechiul Butterfly Innerforce ZLC si actualul lansat Butterfly Innerforce Layer ZLC (in afara de pret)? http://butterflyonline.com/new-innerforce-layer-series-blades/

Vad ca noua gama “Layer” nu include si modelul ZLF, ci doar lemnele AL, ALC si ZLC, dupa cum este redat in filmuletul din link-ul de mai sus.

Se mai fabrica oare ZLF?

Multumesc anticipat de opinii.

Ultima editare:
Vorbind de innerforce Zlf acesta a fost rebranduit sub numele Liu Shiwen ce a fost lansat la data de 21.08.2011, o vreme cele 2 lemne au fost produse în paralel. începând cu 21.04.2015 o data cu apariția gamei innerfiber, lemnul innerforce Zlf a fost scos din producție și a rămas doar Liu Shiwen care în afară de faptul ca are alte culori pe mâner este efectiv un innerforce/innerfiber Zlf. Spor la alegeri.

Multumesc de opinie.
Am deja de ceva vreme un Innerforce ZLF, de 84 grame, pe care este inscriptionat Innerfiber. Ideea este ca nu l-am regasit in noua gama "Layer".
Totusi, intre vechile ZLC si noile Layer ZLC sunt diferente (in afara de pret), ca asta era intrebarea.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus