O comparatie intre fețe

Re: O comparatie intre fețe

am jucat si cu una si cu alta.vreau sa spun ca armstrong-ul e mult mai"nenorocita"
decat butterfly-ul :lol: asta poate sa-ti confirme vaduva :lol: armstrong e o fata cu mai mult control,dar am schimbat-o deoarece fata nu era intreaga,adica nu se vedea ittf-ul
si aveam riscul sa ma conteste cineva(la div. b).
acum am o alta "stranbaciune" de fata xiom guillotine-s,o iarba mai "nenorocita"
ca armstrongul.
deci ca sa revin la intrebare armstrong attak 8(cea mai subtire 1,5 cred)
este mai buna decat butterfly,deci ti-o recomand.
apropo ai vazut vreuna cu scrisul intreg?

Cred ca ar fi trebuit postat la "Echipament", nu la "Anun?uri Vânzare - Cumpărare".

..Attack 8 este medium pimps, Speedy Po este short pimps, Attack 8 prinde mai putin efect si este mai lenta dar mai controlabila, buna la returnarea serviciilor si foarte buna impotriva ierbarilor..

tzunny a spus:
Cred ca ar fi trebuit postat la "Echipament", nu la "Anun?uri Vânzare - Cumpărare".
true... true... si chestionarul "echipamente" de asemenea. n-am gasit nimic de vanzare acolo.
no offense :)

Chiru a spus:
am jucat si cu una si cu alta.vreau sa spun ca armstrong-ul e mult mai"nenorocita"
decat butterfly-ul :lol: asta poate sa-ti confirme vaduva :lol: armstrong e o fata cu mai mult control,dar am schimbat-o deoarece fata nu era intreaga,adica nu se vedea ittf-ul
si aveam riscul sa ma conteste cineva(la div. b).
acum am o alta "stranbaciune" de fata xiom guillotine-s,o iarba mai "nenorocita"
ca armstrongul.
deci ca sa revin la intrebare armstrong attak 8(cea mai subtire 1,5 cred)
este mai buna decat butterfly,deci ti-o recomand.
apropo ai vazut vreuna cu scrisul intreg?
Eu am primit-o de la domnul Gelu(tibi) si se vede pe jumatate scrisul adica jumatate din fiecare litera :)
si am dorit o comparatie deoarece un adversar de al meu de pe judet(eu sunt locul 2 iar el e locul 1) are bty speedy p.o
si vroiam sa vad daca sunt asemanatoare
poate am un mic avantaj acuma :twisted:

n-ai inteles mai baiete?
e mult mai incomoda decat speedy p.o.!!!!
si mult mai controlabila!!!

Chiru a spus:
n-ai inteles mai baiete?
e mult mai incomoda decat speedy p.o.!!!!
si mult mai controlabila!!!
Am inteles!!
daca e incomoda cu atat mai bine ca ma obisnuiesc cu ce e mai rau :lol:
multumesc de raspunsuri

Back
Sus