O noua propunere de schimbare a regulamentului de joc

cata_60

Echipa AmaTur
Scor reacție
1.743
Vârstă
65
Locație
Fălticeni
In Adunarea Anuala Generala A F.I.T.M ce are loc zilele astea la Rotterdam se va propune o noua regula a serviciului,cumva inversa fata de cea de la volei.
Mai clar,jucatorul care pierde punctul va avea urmatorul serviciu.In motivarea acestei propuneri se arata ca aceasta schimbare radicala a regulamentului va inlatura criticile legate de castigarea unui set sau meci cu ajutorul unui serviciu ilegal.
Bineinteles ca va ridica o multime de alte critici.Se estimeaza ca aceasta propunere nu va fi adoptata anul acesta,asteptandu-se reactii din partea celor implicati(antrenori,jucatori,federatii)

Ar fi interesant; asa la prima vedere, niciodata la 11-10 pentru adversar, sa zicem, el nu va servi.

Nu stiu daca sa rad sau sa plang de prostiile ce le trec unora prin cap! Motivarea, aici este problema, este de intelct de clasa a doua, daca e serviciu ilegal atunci arbitrul da punctul adversarului si cu asta basta! Daca cel ce pierde punctul serveste urmatorul ce-l impiedica sa serveasca un serviciu ilegal? Nu-mi miroase a motivatie ci a altceva...S-ar da drumul la puncte cedate in momente dificile numai pentru a fi la serviciu intr-un anumit moment dat... Tare as fi curios sa ascult argumentatiile de la Rotterdam!

Nu stiu daca sa rad sau sa plang de prostiile ce le trec unora prin cap! Motivarea, aici este problema, este de intelct de clasa a doua, daca e serviciu ilegal atunci arbitrul da punctul adversarului si cu asta basta! Daca cel ce pierde punctul serveste urmatorul ce-l impiedica sa serveasca un serviciu ilegal? Nu-mi miroase a motivatie ci a altceva...S-ar da drumul la puncte cedate in momente dificile numai pentru a fi la serviciu intr-un anumit moment dat... Tare as fi curios sa ascult argumentatiile de la Rotterdam!
Deci ar ceda un punct ca sa fie la serviciu si cu ajutorul serviciului sa castige punctul pe care tocmai l-au cedat?

Deci ar ceda un punct ca sa fie la serviciu si cu ajutorul serviciului sa castige punctul pe care tocmai l-au cedat?

Dupa aceasta logica ilogica, ar fi bine ca la 10-8 pentru mine sa dau repede una in fileu si una in mantinela, ca sa am avantajul serviciului la 10-10 :)

Din ciclul "Ce blestematii ne mai pregateste I.T.T.F" :ITTF a solicitat producatorilor de mingi sa inlocuiasca mingile din celuloid cu cele din pvc,dupa JO 2012.
Se pare ca unele tari vor interzice producerea celuloidului

La Campionatele Baltice din Lituania 17-18.09.2011 s-a jucat experimental dupa modelul mentionat la inceputul topicului.Adica cel ce pierde punctul este,automat,la serviciu.Ce concluzii Sse vor trage,dreak stie. Anticipez oaresce bulibaseala la introducerea obligatorie a acestei reglementari

Back
Sus