OFFTopic Sala Concordia Chiajna, 6-7 septembrie 2025 (mesaj mutat de moderatori din topic de turneu in desfasurare) (1 Cititor)

David Crăciun

active member
junior
Scor reacție
108
Vârstă
20
Locație
București
Bună ziua tuturor participanților! Să vă fie clar, acesta a fost ultimul meu turneu Amatur la care particip dacă nu se vor face una din următoarele două lucruri:
1. Vreau o paletă nouă din partea asociației ((ar veni ieftin de fiecare dacă se face), dar m-am saturat să stau să-mi strâng 1000 de lei sau mai mult ca să iau o paletă noua care mi-ar plăcea) și aș continua să vin în Amatur cât o să mai vin ca un participant normal.
2. Să mă treceți ca persoană cu dizabilități pentru că am o problemă care atestă acest lucru, dar din criteriul de fair-play pe care l-am avut în toți acești ani am participat ca o persoană normală eu știind că joc având o astfel de problemă. O să aduc o hârtie de la medic care să dovedească acest lucru.
De ce vreau eu aceste lucruri? M-am plictisit să stau să suport toate acțiunile astea care nu sunt fair-play, să insiste cu un scor nefavorabil, să zici că e punct cand eu nu joc fiind stop, (se știu ei cine sunt vizați dar nu mai stau să-i enumăr, a fost la un turneu la CSTA iar apoi după acel meci au jucat între ei și cine a câștigat a câștigat și turneul), să vii să zici că e out cand e mingea pe masă (a fost la un turneu la Viva unde nu m-am calificat), să vii cu partenerul (prietenul) să stresezi și să distorsionezi adversarul care și așa poate avea și alte probleme sau o zi proastă, să stai să reproșezi celui care pierde un meci important și să-l faci să se enerveze și mai tare după ce și așa e supărată acea persoană, să te bucuri de răul altuia că așa ne place, să nu ai respect de oameni indiferent de rasă, țară, religie, (rasism), nu mai zic de scoruri schimbate sau scrise greșit înainte să dai foaia și manevre că vă zic până mâine, mi se pare prea deplasat. Să nu fie suspendați oameni care fac abateri disciplinare grave turneu de turneu, să dai doar 3 luni, iar altora care nu fac atâtea lucruri, că scriu un mesaj sau că au fost supărați din diverse motive primesc definitiv! Puteți să mă suspendați și pe mine definitiv Comitetul Director Amatur, nu mă interesează!!! Mă doare undeva de suspendare, dar deja s-au depășit niște limite și trebuie făcut ceva în acest sens că nu e deloc în regulă, am mai vorbit și cu mulți alți oameni și să știți că mi-au dat dreptate totală la ceea ce zic, e important să ne scriem nemulțumirile pentru că așa putem să îndreptăm lucrurile să găsim soluțiile potrivite pentru a rezolva toate problemele (e greu toate dar măcar să nu mai fie incidente majore).
Cât despre echipa organizatorică, impecabili, reproșul meu nu se adresează sub nicio formă lor (doamnei Otilia Bădescu, domnilor Dumitrescu Robert și Bodeanu Dan) și îmi place să joc aici la Chiajna, întotdeauna m-am simțit bine dar din păcate nu a fost să fie și astăzi. Cu această ocazie, îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am deranjat de-a lungul timpului, nu am nici cea mai mică intenție să deranjez, eu am cei 7 ani de acasă, știu să mă comport într-o societate și nu sunt arogant când zic asta, dar cred că mai bine ar fi să iau o pauză mai mare de la turnee dacă e să mai vin vreodată să joc aici, e și păcat pentru că circuitul e plin de oameni inimoși, dedicați dezvortării sportului în România prin fiecare turneu de Tenis de masa organizat, am legat multe prietenii care nu ar vrea să se încheie, eu am respectat mereu adversarul indiferent de ceea ce se întâmplă, recunosc că e mai bun întotdeauna. Și să vă mai zic și alte lucruri din partea celor ce se întâmplă și la concursurile naționale profesionale:
Este prea deplasat tot că se face aranjamente și mânării încă la copii de vârstă de până la 10 ani, 14 ani etc! În acest fel ne-am bătut joc de viitorul sportului românesc sabotând atâția copii doar din cauza faptului că nu plătim antrenorii mai mult!!! (exemple sunt multe dar din pacate știu doar două) Fiecare plătește cât poate și copilul dorește să joace de plăcere! Cât va mai luați voi ăștia de la Steaua de Andrei Bădescu, un copil foarte talentat și cuminte care joacă foarte bine și tenis de masă dacă e lăsat s-o facă! Nu mai zic de sora mea (Natalia Crăciun) cum a fost lucrată de mai mulți antrenori și de către șefii de la federație la turnee cu culoare și favorul unei favorite care a fost neacordat, dacă eram eu acolo le făceam circ până chemau ei poliția dar eu zic că îi amenda pe ei (Federatia Româna de Tenis de Masă) pentru că ăsta nu e motiv să chemi poliția! Când o să înceteze să mai facă manevre mai ales la loturile naționale atunci o să mai vedem performanțe, nici nu mă miră performanțele slabe de la Olimpiade unde întotdeauna așteptările ca echipele de Tenis de Masa naționale să performeze sunt foarte mari. Respect tuturor celor care au făcut ceva pentru sportul românesc, pentru fiecare dintre voi meritați ceva ca lumea să nu vă uite performanțele reușite!
Dacă ați ajuns la finalul acestui mesaj, vă respect și vă apreciez enorm, sper să se găsească soluțiile potrivite pentru aceste probleme! Scuzați eventualele greșeli gramaticale.
CU RESPECT ȘI STIMĂ TUTUROR,
DAVID MIHAI CRĂCIUN!

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus