Opinie in privinta unei palete noi

lucabogdan

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
20
Locație
Cluj-Napoca
Salut! As vrea sa-mi fac o paleta noua si as avea nevoie de niste opinii. Ma gandesc la una din cele doua varainte (dar si alte sugestii sunt bine venite! ):
1. Timo Boll ALC + Dignics 09c (si pe FH si pe BH)
2. Viscaria ALC + Dignics 09c (si pe FH si pe BH)
Pentru putin context, mie imi place sa joc cu viteza mai mare si cu mult spin. Dupa cum ziceam, sunt deschis si la alte variante!
Multumesc pentru ajutor!

De luat in considerare ca D09c fh/bh sunt destul de grele si paleta o sa fie top-heavy

Dupa configuratie, presupun ca ai ceva experienta de joc. Ce stil de joc ai si ce obiective ti-ai propus?

Timo Boll ALC e foarte dura, fara catapulta si are un simt mort datorita egalitatii dintre vibratia laterala si vibratia primara - vezi TTlab pentru mai multe detalii. Iar combinatia cu D09c este cel putin neinspirata daca nu esti PRO (caz in care nu ai pune o astfel de intrebare aici).

Viscaria este usor mai flexibila, are o mica catapulta si este mai stabila...Totusi, mi se pare o alegere nefericita daca nu joci macar la nivel de divizia B/masters

D09c este o alegere buna pt FH daca nu poti/nu vrei sa joci cauciucuri tacky si doresti un hybrid de buna calitate.
D09c este complicat pe rever. Fara o tehnica foarte buna, nu vei obtine 100% din el si nici macar 70%.

Trebuie sa fie neaparat BF lemnul si outer carbon???

Salut! As vrea sa-mi fac o paleta noua si as avea nevoie de niste opinii. Ma gandesc la una din cele doua varainte (dar si alte sugestii sunt bine venite! ):
1. Timo Boll ALC + Dignics 09c (si pe FH si pe BH)
2. Viscaria ALC + Dignics 09c (si pe FH si pe BH)
Pentru putin context, mie imi place sa joc cu viteza mai mare si cu mult spin. Dupa cum ziceam, sunt deschis si la alte variante!
Multumesc pentru ajutor!

Sfaturile și opiniile sunt evident subiective, funcție de nivelul, experiența și stilul fiecărui jucător. Mai util cred că este să găsești jucători care folosesc astfel de configurații și care să te lase să le testezi. Atunci poți să îți faci o idee cât mai apropiată de ce ți se potrivește.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus