Opiniile voastre

Ionut1811

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
33
Locație
Moreni, Dâmbovița
Care sunt cele mai bune fețe?Pana acum am ajuns la concluzia ca batalia se da intre tenergy 05 si hurricane 2,3! :evil: Dak propuneti si alte fete va rog lasa-ti un comment!Mersi :D

Re: Opiniile voastre

Ar mai putea fi si Boost TC si as mai putea adauga si Banda Helix Energix(nu stiu cati au jucat cu ea ,dar eu pot spune ca e o fata super buna ,pt.nivelul meu)

Nu inteleg de ce se posteaza acest topic in sectiunea Amatur si nu in aia de Echipament
Incercati un minim efort de a lectura titlurile sectiunilor si familiarizati va intai cu cerintele elementare pe care le are acest site

pt mine, cele mai bune fete sant cele care au atat viteza cat si spinul si cat si controlul excesiv de ridicate...
in consecinta...andro plasma 470 max consider ca bate orice fata la toate cele 3 puncte enumerate mai sus

Am avut ocazia sa dau cateva maini cu boost tc si pot sa spun clar ca la capitolul spin nici nu se compara cu tenergy 05. Singurul capitol la care sunt net superioare este greutatea ( sunt fete soft si foarte usoare).

Cele mai bune fețe as zice ca sunt alea care ti se potrivesc stilului de joc :)
O fi H2 si H3 in topul unora, si mie imi place cum intra topspinul cu H2-ul ... dar cred ca am sa o vand cat de curand, ca nu mi se potriveste, nu pot sa joc cu ea decat mingile date in forta, la restul nu mai am control suficient :)
Sau daca esti defender, in mod sigur vei prefera alte fețe - probabil o iarba :)

Eu am jucat cu H3, si contrar celor afirmate de tine, pot sa spun ca a fost cea mai controlabila fata de FH pe care am avut-o. Pui mingile usoare acolo unde vrei. Adevarata lor forta se manifesta in regim de viteza, la contre, smashuri iar topspinul este extraordinar, vine razant cu fileul(ca in general la fețele tari),mingea tinzand sa se culce dupa ce atinge masa !De ce am renuntat la ea? Doar din dorinta de a experimenta si altceva...

Odata ce teai obisnuit cu ea Bryce e o fata foarte puternica si violenta
dar cred ca tenergy 05 conduce topul

Back
Sus