Ortografie

cata_60

well-known member
Echipa AmaTur
Scor reacție
1.754
Vârstă
65
Locație
Fălticeni
Stimatzi forumisti
Am rugamintea ca atunci cand postati un mesaj(multe din ele f.interesante),faceti o previzualizare inainte si corectati cat de cat greselile grosolane de gramatica sau exprimare
Formulari precum:"v-a fi"(!!)"a-r fi"(!!!!) sau"comande" fac scolarii din clasa a 5 a sa se tavaleasca pe jos de ras si pot fi un subiect savuros pt emisiunile realizate de dl Pruteanu.
Nu mi o luati in nume de rau,dar ar fi pacat ca un vizitator intrat intamplator pe acest site sa creada ca practicantii si iubitorii tenisului de masa sant semianalfabetzi.
Multumesc

domnule cata , lasa gramatica , important e ca ne intelegem ! :D :D :D
hai la tenis chiar acum la Bilca am inteles ca e o sala noua cu 3 mese , printre care si de competitie (firma) , conditii foarte bune , ... am vorbit cu prietenii si ne intilnim la o miscare chiar acum la 15.30--16.00 in aceasta sala !

Pai..."comande" e pluralul de la "comanda"...la fel ca si "almanahe"...ce nu e clar? :lol: :lol: :lol:

pai.. atunci mai bine va las pe voi sa`mi dictatzi ce sa scriu sau sa`mi analizati subiectele si posturile de fiecare data..sau sa mi le corectatzi.. iar pentru domnul cata_60 o sa`ti dau inainte de fiecare post sa imi faci o corectare la fiecare cuvant, pana atunci Salut..;)

mai railor! lasati baiatul sa vorbeste cum vrea muskii lui! tara (ardealul) arde si baba se piaptana! :)
mai interesant era sa aflam de la radu cum a fost la reghin(daca a participat), caci inaintea turneului dadea de inteles ca ia cel putin ... locul 1. 😉

adytzu a spus:
Pai..."comande" e pluralul de la "comanda"...la fel ca si "almanahe"...ce nu e clar? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Lasati baiatul in pace ca are 14 ani si inca nu a ajuns primar! Dar promite...

Back
Sus