ÎNCHIS Paleta ANDRO ofensiva

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Scor reacție
0
Vârstă
51
Locație
Bucharest
Lemn - andro Temper Tech off - https://pingpongshop.ro/lemne/offensive/91-andro-temper-tech-off-102262.html
Fete - andro Razanter R47 max - https://pingpongshop.ro/fete/pimple-in/19-andro-rasanter-r47-112288.html

Pret paleta intreaga - 500 lei
Pret numai fetele - 300 lei
PREDARE PERSONALA NUMAI IN BUCURESTI

Asamblata pe 22 dec 2017, folosita maxim 8 sedinte (de doua ori pe saptamana, dar am mai folosit si paleta veche).
Am tot incercat, dar nu ma inteleg cu ea. Nu are nici o lovitura care sa afecteze lemnul sau fetele.

Imagini
Vezi atașament 14716
Vezi atașament 14717
Vezi atașament 14718
Vezi atașament 14719
Vezi atașament 14720

Ultima editare:
Vii m?ine la turneul Cupa Unirii de la Top Tenis Arena, aș dori să văd paleta?

Trimis de pe al meu SM-T561 folosind Tapatalk

Dacă da, la ce secțiune participi,cea de Sâmbătă sau Duminică?

Ok.Si eu sunt inscris la amatori.Vb. m?ine.

Trimis de pe al meu Ego QS folosind Tapatalk

Inteleg... Insa la pretul cerut de tine - daca mai pun in calcul si transportul, mai bine mai pun doar 50-60 de lei in plus si le iau noi. De aceea sunt dispus sa dau doar 200. Oricum succes. :)

La 5% maaaaaaaaaaaaaxim grad de uzura (asta ca sa dau un exemplu, o fata nu se poate uza 5% in 7-8 sedinte de joc), nu pot reduce pretul fetei de la 200 la 100 lei. Am redus 50 lei, reprezentand 25%. E suficient.
Am scris ca o vand, nu ca o fac cadou.
In plus, in anunt, cel mai evident text este "PREDARE PERSONALA NUMAI IN BUCURESTI"...

Bafta!

Ultima editare:
La 5% maaaaaaaaaaaaaxim grad de uzura (asta ca sa dau un exemplu, o fata nu se poate uza 5% in 7-8 sedinte de joc), nu pot reduce pretul fetei de la 200 la 100 lei. Am redus 50 lei, reprezentand 25%. E suficient.
Am scris ca o vand, nu ca o fac cadou.
In plus, in anunt, cel mai evident text este "PREDARE PERSONALA NUMAI IN BUCURESTI"...

Bafta!
Felicitări pentru răspuns, când mai mergi la sală?

Hihihi! Amuzant. Felicitari pt raspuns.... hihi... in fine.. succes!
Eu am văzut paleta, chiar că arată bine, păcat că ai luat în râs postarea, nu uita aici nu e fight club.Scuze daca te-am ofensat!

nu m-am ofensat deloc. si nici nu am luat in ras anuntul de vanzare. sunt convins ca paleta e buna, doar m-am amuzat un pic vazand ca ai simtit nevoia sa il feliciti pentru raspuns. in rest e doar vorba de cerere si oferta. nu e nicio suparare .

:)

nu m-am ofensat deloc. si nici nu am luat in ras anuntul de vanzare. sunt convins ca paleta e buna, doar m-am amuzat un pic vazand ca ai simtit nevoia sa il feliciti pentru raspuns. in rest e doar vorba de cerere si oferta. nu e nicio suparare .

:)
Ok.Cumpărături plăcute.

Daca mai ai fetele Rasanter ,sunt interesat : 0760102832

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Atunci te sun eu cand ajung in București...trimite si tu un nr.de tel.sa te pot suna.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus