paleta defensiva

Cosmin213

cadet
Scor reacție
2
Vârstă
30
Locație
Slobozia
vreau sa cumpar o paleta mai buna decat cea pe care o am acum, acum am un lemn 729 LKT Zebra ; pe fh am un Nittaku Refoma si pe bh am Friendship Super 729 FX
eu joc defensiv si doresc cv cu spin si control mare astept sugestii

Re: paleta

Cosmin213 a spus:
vreau sa cumpar o paleta mai buna decat cea pe care o am acum, acum am un lemn 729 LKT Zebra ; pe fh am un Nittaku Refoma si pe bh am Friendship Super 729 FX
eu joc defensiv si doresc cv cu spin si control mare astept sugestii
Poate joci ofensiv , nu defensiv :lol:
Am eu un sriver g3 fx rosu jucat o luna , arata foarte bine si un bryce fx negru care agata bine , a fost jucat 3 luni
Daca le vrei am un pret special pt tine ,60 ron perechea

Si apropo , bun venit in comunitatea pasionatilor de Tenis de Mas? :thumbup: :thumbup: :thumbup:

ma gandeam sa iau o iarba ptr bh ca nu prea le am cu topspin pe bh:-? si un lemn de viteza si sa imi pastrez fh:-? si ms ptr primirea calduroasa:))

Iti recomand sa contactezi userii: tibi ,valigti sau razvan ei se ocupa cu materiale tenis de masă...au tot ce-ti trebuie si la preturi foarte bune...
tel: "tibi" - 0728747067

Cosmin213 a spus:
ma gandeam sa iau o iarba ptr bh ca nu prea le am cu topspin pe bh:-? si un lemn de viteza si sa imi pastrez fh:-? si ms ptr primirea calduroasa:))
Apropo,nu-ti recomand "iarba" incearca Xiom Vega Europe,sunt niste fete foarte bune pentru inceput,cu mult control...

deci eu vreau cv ptr bh si cum nu prea le am cu topspinu pe bh ma gandeam ca o iarba miar fi de mare ajutor , stiind ca iarba are viteza mica mam gandit sa iau un lemn rapid ( nu stiu de care, astept sugestii) si sa pastrez fh pe care il am si acum:)

Cosmin213 a spus:
deci eu vreau cv ptr bh si cum nu prea le am cu topspinu pe bh ma gandeam ca o iarba miar fi de mare ajutor , stiind ca iarba are viteza mica mam gandit sa iau un lemn rapid ( nu stiu de care, astept sugestii) si sa pastrez fh pe care il am si acum:)
In primu rand :Daca nu sti sa dai top spin cu reverul , inveti , nimeni nu sa nascut invatat
Iti recomand o fata cu muult control , ca de ex: Sriver fx , Yasaka Mark V, sau dc nu un joola energy x-soft

ok ms:) dar setul pe care il am acum ce parere aveti de el?

Le poti schimba .. cu ceva mai bun
Bafta :thumbup: aa si apropo , cat mai multe antrenamente!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pentru inceput cele mai bune sunt fete de genu sriver fx, cu foarte mult control. Daca vrei eu am doua fete sriver fx una neagra si una rosie, anunta-ma daca te intereseaza una dintre ele.

fac antrenamente cu profu meu de sport si o sa ii cer si lui sfatul:)

Re: paleta defensiva

Daca vrei iti dau eu sriver g3 fx , aproape noua
Si un bryce jucat, dar merge foarte bine pt tine
Totul la 50 lei :thumbup: :wave:

adelin27 a spus:
Iti recomand sa contactezi userii: tibi ,valigti sau razvan ei se ocupa cu materiale tenis de masă...au tot ce-ti trebuie si la preturi foarte bune...
tel: "tibi" - 0728747067
adelin ai uitat de rares ! :thumbup:

Re: paleta defensiva

Rada_Catalin a spus:
Daca vrei iti dau eu sriver g3 fx , aproape noua
Si un bryce jucat, dar merge foarte bine pt tine
Totul la 50 lei :thumbup: :wave:
mi le dai pe amandoua cu 50?

Back
Sus