Paleta Hobby - Parerea dvs conteaza

Parerea mea e ca dl. Aurel e un fel de "guru" in acest domeniu slab apreciat al pregatirii unei palete pt. utilizare care nu e putin lucru chiar daca cei care le folosesc gata pregatite nu li se pare cine stie ce. Insa atunci cand apare problema si fata trebuie schimbata acei domni cauta ajutor la fel cum cautam si eu acum mai putin de 1 an la un fost coleg de liceu care joaca in liga I-a franceza si care mi-a aratat cu rabdare ca nu e mare lucru dar trebuie sa vrei sa faci chestia aia cu lipitul. Nota Bene din partea mea celor care la fel ca si dl. Onut prezinta periodic pt cei mai noi intr-o forma eligibila aceste "mici" procedee !

Cred ca acum imi dau seama de ce este suparat Dl. Joo. Vinde si ,,Dansul'" obiecte de tenis si ii este teama de concurenta. Va spun ca am primit inca doua palete facute de Dl. Vali, si au fost foarte impresionanti cei care le-au primit de calitatea facuta. Mai presus de atat, in noaptea de 29 spre 30 noiembrie le-a asamblat si pe 30 la ora 11.40 le-am primit, Va spune ceva acest lucru despre respectarea clientului. Nu iau parte nimanui, am mai cumparat si alte produse de la concurenti, dar nimeni nu s-a comportat ca Dl. Vali, si ii multumesc pentru calitatea, promtitudinea si sfaturile date. Bafta tuturor celor care vand produse de tenis. Piata este libera pentru toti, dar cei mai buni raman. Noapte buna. ,,Fata draga, nu fii trista".

Aș mai adauga ceva în ideea posturilor de mai sus. Noțiunea de ”preț mic” este relativa. Trebuie sa ținem seama de faptul ca, în momentul în care avem de-a face cu o afacere în sensul cel mai normal al cuv?ntului, cheltuielile cresc și nu voi enumera decât câteva: deschiderea unei firme, personalul din firma, spațiu de depozitare, cheltuieli cu depozitarea, cheltuieli de stoc (bani blocați, dar sa zicem ca nu se pune), TVA, celelalte taxe și impozite la stat, vama și vameși, 1001 de taxe locale ș.a.m.d. Dupa ce se scad toate, vedem cu ce bani ram?nem, de g?ndim la cât timp am investit în afacere și daca e rentabil, ne mai razg?ndim...
Personal, prefer sa cumpar de la un astfel de om/oameni decât de pe situri de la rasarit sau din alte parți, unde respectivii nu reușesc sa depașeasca simplul statut de (re)vânzator și pentru care ceea ce cumpar este doar o simpla marfa.

...am o intrebare privitoare la "obiectele"astea de tenis...d-le emipeter,daca ati ramas asa eclatat de paleta, de ce ati vrut s-o vindeti? n-ati fost prea "impresionant" de "calitatea facuta"?...iar finalul postului d-voastra a fost superb: "fata draga, nu fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii trista"

Am castigat-o ca premiu la un concurs, mai si altele. Fiind noua si mai avand si altceva spre vanzare, doream sa mai scot un ban pentru a mai cumpara un obietiv nou pentru aparatul de fotografiat. Deranjeaza acest lucru? E ultimul post pe tema asta, m-am saturat.
CEL MAI BUN SA RAMANA PE PIATA, SUCCES TUTUROR.

...toti care asamblam palete stim ca nu-i mare scofala sa faci asta...dar da bine la nestiutori cand le zici ca asamblatul paletei e gratis...nu tre sa fii vreun mester popular emerit sa dai cu lac un lemn,sa lipesti 2 fete si sa pui o banda de cant......
Nu prea e deloc frumos din partea ta sa spui chestia asta avand in vedere ca acum cateva luni habar nu aveai sa faci chestiile alea de care vorbesti cu atata nonsalanta acuma...si oameni de aici din comunitate te-au ajutat in sensul asta...

nu vad legatura...acum cateva luni nu stiam sa asamblez o paleta, am intrebat si m-am uitat pe youtube iar dupa un timp mi s-a parut un lucru usor...pt.cei ce n-au invartit in viata lor un holsurub poate parea insa destul de complicat...asa ca, va rog,nu confundati o paleta asamblata f.bine cu "venus din milo"...iar chestia asta cu marginile perfecte este pur comerciala,pt a lua ochii...si altceva...cu cat paleta arata mai rau,cu atat parca valoarea posesorului este mai mare...

Ma simt dator sa raspund dupa atitea posturi , si sa multumesc celor care inteleg despre ce este vorba si au completat cu parerile lor acest subiect .
Intradevar paletele au fost facute Duminica noaptea ca clientul sa le poata primi a doua zi pentru ca era o urgenta , cine a mai facut 3 palete odata stiu ca nu acestea nu se pot asambla in 10 minute cu tot "tacimul" .
In urma cu ceva vreme am mai avut mici neintelegeri cu Joo si asta m-a facut sa pun acel post pentru ca nu e prima data , dar atunci si-a cerut scuze , dar daca stiam ca subiectul se intinde asa ma abtineam cum am facut cu multe altele tocmai ca sa avem un forum interesant si lipsit de rautati marunte .
Acel lemn este prezent la mine pe site de luni bune si mai mereu a fost pe stoc la acelasi pret , este un lemn foarte bun la 80 lei . Daca nu era apreciat de voi nu aduceam de 4-5 ori pina acum . In plus o paleta noua la 200 lei la parametri aceia dupa mine este o paleta foarte buna , din comert nu poti lua decit unele fara calitati la acesti banuti deci este un "tirg" bun . Poate se gasesc si mai ieftine de atit nu zic nu , dar de multe ori pe linga comisioane iti trebuie si o rabdare de fier sa-ti ajunga produsele comandate care de multe ori se "intepenesc " pe undeva si nu stii daca mai vin sau nu tocmai atunci cind greu mai poti astepta .
Va rog sa ma crede-ti ca sint oameni care au mers sute de km pentru a asambla o paleta , doar pentru atit .
Printre miile de utilizatori cred ca putini cunosc situatia exacta a acestor citiva distribuitori din tara si problemele cu care se confrunta .
Nu o mai revin la acest subiect , sa-l lasam pe dl. Emipeter sa vinda paleta , deci va doresc sarbatori fericite tuturor celor prezenti aici pe site .

Ultima editare:
Ma simt dator sa raspund dupa atitea posturi , si sa multumesc celor care inteleg despre ce este vorba si au completat cu parerile lor acest subiect .
Intradevar paletele au fost facute Duminica noaptea ca clientul sa le poata primi a doua zi pentru ca era o urgenta , cine a mai facut 3 palete odata stiu ca nu acestea nu se pot asambla in 10 minute cu tot "tacimul" .
In urma cu ceva vreme am mai avut mici neintelegeri cu Joo si asta m-a facut sa pun acel post pentru ca nu e prima data , dar atunci si-a cerut scuze , dar daca stiam ca subiectul se intinde asa ma abtineam cum am facut cu multe altele tocmai ca sa avem un forum interesant si lipsit de rautati marunte .
Acel lemn este prezent la mine pe site de luni bune si mai mereu a fost pe stoc la acelasi pret , este un lemn foarte bun la 80 lei . Daca nu era apreciat de voi nu aduceam de 4-5 ori pina acum . In plus o paleta noua la 200 lei la parametri aceia dupa mine este o paleta foarte buna , din comert nu poti lua decit unele fara calitati la acesti banuti deci este un "tirg" bun . Poate se gasesc si mai ieftine de atit nu zic nu , dar de multe ori pe linga comisioane iti trebuie si o rabdare de fier sa-ti ajunga produsele comandate care de multe ori se "intepenesc " pe undeva si nu stii daca mai vin sau nu tocmai atunci cind greu mai poti astepta .
Va rog sa ma crede-ti ca sint oameni care au mers sute de km pentru a asambla o paleta , doar pentru atit .
Printre miile de utilizatori cred ca putini cunosc situatia exacta a acestor citiva distribuitori din tara si problemele cu care se confrunta .
Nu o mai revin la acest subiect , sa-l lasam pe dl. Emipeter sa vinda paleta , deci va doresc sarbatori fericite tuturor celor prezenti aici pe site .
Bravo Vali si mersi mult pt tot adevarul spus mai sus,prietenul meu va ajunge la tine pt o paleta.
Va multumesc tuturor,TOPIC INCHIS!!!

Baietii din Călărași care au primit paletele ca premii , pentru conscursul de 1 Decembrie iti multumesc mult pentru calitatea si promtitudinea de care ai dat dovada. Iar eu , voi mai cumpara produse de la tine. Mai convins ca esti un bun . 10.

eu zic sa puneti mana de la mana, baietii din calarasi plus amicii lui daniel si sa faceti un bust de bronz pe care sa-l dezveliti inainte de EUROPA vs ASIA...:)

Initiatorul acestui post a spus stop joc. Post inchis. S-a deschis recent pe forum o sectiune pentru Mortal Kombat. De ce nu va duelati acolo?

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus