ÎNCHIS Paleta Hurricane Wang Liquin

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

krisztalori

organizator local
Scor reacție
57
Vârstă
45
Locație
Sinpaul, Mureș
Lemn DHS HW-L in stare foarte buna cu fete DHS Hurricane Neo II ( domestic version only in China) neagra in stare buna, folosit 3 luni si Tibhar MX-S rosu de asemenea in stare buna, ciupit putin la margini!
Detin si cutia lemnului cuparat noua de catre mine! Pt mai multe informatii si poze va rog sa ma contactati ori telefonic ori prin MP respectiv whatsup!
Pretul este de 350 lei si nu se vinde pe bucati.

Poze putin mai jos!

Ultima editare:

Pot sa stau si in cap ca tot nu pot incarca poze nici de pe telefon nici de pe calculator! Pe telefon nici nu imi da optiunea " adauga o imagine" nici la setari avansate iar pe calculator imi da aceasta optiune insa cand dau click pe el imi apar tot felul de chestii dar nicaeri o optiune de incarcare a pozelor nici la editarea postului nici la raspuns rapid!
Mai demult mergea totul ok, nu inteleg de ce trebuie tot timpul schimbat ceva?

Topicul respectiv este vechi, de acum cativa ani, iar modalitatea de incarcare a pozelor nu s-a schimbat de foarte multa vreme.

Va pot ajuta eu, daca mi le trimiteti pe WhatsApp, 0729983041.

Topicul respectiv este vechi, de acum cativa ani, iar modalitatea de incarcare a pozelor nu s-a schimbat de foarte multa vreme.

Va pot ajuta eu, daca mi le trimiteti pe WhatsApp, 0729983041.

Multumesc frumos pt bunavointa , dar un prieten de pe forum s-a oferit deja sa-mi incarce pozele! Sarbatori fericite!

Pozele cu paleta apartine prietenului de mai sus, un om corect !!!,:thumbup: ,,, :unconscious:

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus