VÂND Paleta preasamblata Joola Infinity Z Carbon White (4 Cititori)

dutanionut

rookie
cadet
Scor reacție
8
Vârstă
37
Locație
București
AmaTur
Greutatea și Specificațiile Fizice:
Aceasta este o paletă profesională pre-asamblată, optimizată pentru un echilibru între putere și manevrabilitate.
Detalii produs se găsesc la magazinul de unde a fost achiziționată:
https://www.expert-sport.ro/sporturi/echipament-tenis-de-masa/palete-tenis-de-masa/paleta-joola-infinity-z-carbon-white-35701-detalii.html
Preț cu reducere: 550 RON. (Folosită doar câteva ore - redus de la 849)
Vine cu husă de protecție Joola și 3 mingi Butterfly R40+ three-star.
Fiind un model de top din gama „ready-to-play”, este una dintre cele mai scumpe palete pre-asamblate.

• Greutate Netă: 184g.
• Tehnologie de Echilibru: CENTRO BALANCE, care mută centrul de greutate spre mijlocul paletei pentru a nu o simți „grea de cap”.

Caracteristici de Performanță
JOOLA folosește o scară proprie de evaluare pentru seria Infinity. Iată unde se situează modelul Z Carbon White:
qfZsLE7.md.jpg
Detalii despre Construcție și Tehnologie
1. Lama (Lemnul): Are o structură de 5+2 straturi (5 straturi de lemn și 2 straturi de Zyramid Carbon). Zyramid Carbon este un material ușor, dar foarte rigid, care mărește „punctul dulce” (sweet spot) al paletei.

2. Fețele (Cauciucul): Este echipată cu fețe JOOLA Micron (aprobate ITTF), cu un burete de 2.0 mm. Acestea sunt concepute pentru un joc ofensiv, oferind o aderență excelentă pentru servicii și lovituri cu mult efect.

3. Mânerul: Tip Flared (concav), dotat cu tehnologia ERGO GRIP, care se mulează pe forma palmei pentru a preveni alunecarea și a reduce presiunea asupra încheieturii.

4. Vibro Control: Această tehnologie folosește fibre speciale în interiorul lamei pentru a reduce vibrațiile neplăcute, oferind un feedback mai clar în mână la fiecare lovitură.

Concluzie: Cui i se adresează?
Această paletă este ideală pentru jucătorii de nivel intermediar și avansat care preferă un stil de joc agresiv (ofensiv). Deși are un control bun (118), viteza mare o face mai greu de gestionat pentru un începător absolut, deoarece mingea „sare” foarte repede din paletă.

qfZP9hN.md.jpg qfZPHQI.md.jpg
qfZDClI.jpg qfZDBKN.md.jpg
Telefon de contact: 07355.666.50 (WhatsApp preferabil)

Ultima editare:
Sincer nu înțeleg cine v-a cerut părerea și de ce ar trebui să mă justific cuiva față de ce am scris.
Acel text nu e inventat de mine, îl puteți găsi la o simplă căutare pe Google / Gemini, cu surse de unde se citează textul.
Dacă nu vă interesează să cumpărați, nu înțeleg de unde vine această răutate gratuită.

Sincer nu înțeleg cine v-a cerut părerea și de ce ar trebui să mă justific cuiva față de ce am scris.

Avem un regulament și informațiile din descrierea produselor oferite spre vânzare trebuie să fie conforme realității. Aceasta nu este o paletă profesională.

Nu încerc să mă contrazic, însă înțeleg că dvs. considerați corect că o paletă “profesională” este una modulară, ce nu vine lipită sau pre-asamblată. (Nu am citit regulamentul intern de care vorbiți)

OK, uitați ce spune Google, acum poate mai greșește Google, e și el de contrazis, mai greșește și el, ce pot spune/ști eu?!
Încă o dată, nu încerc să mă scuz, textul de mai sus este preluat din Google Gemini, cu adaptare pe română:

qqq6QcX.md.png qqq6LFt.md.png

Sarcina mea e ca userii de pe forum sau eventualii cumparatori de aici sa inteleaga ca nu e o “paleta profesionala”.
Cunosteti vreun jucator profesionist care joaca cu paleta preasamblata?

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus