Paleta lui Ma Lin

• Autor subiect Autor subiect vali
  • Dată creare Dată creare

vali

senior
Scor reacție
115
Vârstă
54
Locație
Timișoara
iata noul setup al lui Ma Lin
malinweapon.jpg

Re: Paleta lui Ma Lin

:lol: Maine mai vorbim despre asta.

Si eu am inceput sa joc cu ceva asemanator...dar nu am ajuns ca si Ma Lin...din pacate. Este un Meteor cu "fete scurte". Mai era si varianta cu "fete lungi" care acopereau toata suprafata lemnului pana la maner. Diferenta intre ele (in comertul anterevolutionar) era de doar 2 lei. Cea din imagine costa 70 lei si cealalta "doar" 72 lei. Sper sa fie din colectia proprie, Vali.

Deci una se dorea "Shakehand" iar cealalta "Penhold". :)

Sigur.
Asa au crezut chinezii ca o sa invete europenii sa joace cu "penhold" pentru...a juca de la egal la egal :lol:

Care sunt mai bune? "fetele scurte" sau "fetele lungi"? Adica care sunt avantajele?

Adi cacare sa fie? :lol: Pai la "Penhold" se taie mai scurte pt ca langa maner stau degetele si este mai confortabil pe lemn decat pe fete.

aha, ma gandeam ca este un secret mai mare :lol:

Acesta este setupul cu care Ma Lin va juca incepand de la 01.04..dar nu anul asta,ci poate 01.04.2040,cand va fi batrior

cata_60 a spus:
Acesta este setupul cu care Ma Lin va juca incepand de la 01.04..dar nu anul asta,ci poate 01.04.2040,cand va fi batrior
Mai bine nu as fi putut-o zice nici eu :lol: . Cat de mult am vrut sa am io un Meteor pe vremuri ! Cred ca de acolo mi se trage EJ-ismul ... :lol:

o da..cum mai cautam paletele astea, jucam cu un Pioneer fara burete, si cand vedeam un Meteor plangeam lanaga el.. Pana mi-am luat un Hanoi..cred ca avea un kil paleta aia

taikai a spus:
o da..cum mai cautam paletele astea, jucam cu un Pioneer fara burete, si cand vedeam un Meteor plangeam lanaga el.. Pana mi-am luat un Hanoi..cred ca avea un kil paleta aia
Exact povestea mea :)

Back
Sus