ErykDinamo
ͲЯѺՆՆ
Eu am o paleta ThreeStar.E buna sau sa o schimb??
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu am o paleta ThreeStar.E buna sau sa o schimb??
Sa stii ca fetele chinezesti sunt mult mai bune decat Twingo si Solo... si decat fetele entry level in general.In primul rand,bine ai venit pe forum.
In al doilea rand,acesta este un forum unde nu se joaca cu palete hobby-se vorbeste si se recomanda doar palete profesionale
Vad ca ai 11 ani-imi amintesti de Andrei Xd-un baiat f talentat care la fel a inceput cu o paleta hobby si pe care l-a ajutat domnul Aurel Onut sa isi faca o paleta profesionala din lemn Timo Boll ALL+ si fete joola Samba
IN al treilea rand,conteaza si timpul pe care il ai pt jucat tenis de masă,pentru ca va fi nevoie de cel putin 2 sedinte pe saptamana de antrenament cu adversari buni-de preferat antrenor,sau altcineva care sa aiba rabdare cu tine si sa te invete miscarile corecte
In al patrulea rand,conteaza si banii de care dispui,fara cel putin 100 ron neputand sa cumperi nimic cat de cat profesional-aici ar intra un lemn LKT si fete Donic Twingo sau Donic Solo.-Mult mai rapide decat ce ai tu acum,care etse f proasta,si cu care nu poti invata nicio lovitura cum trebuie
Deci in cncluzie raspunde pe rand la urmatoarele intrebari:
1-Cat timp joci tenis pe saptamana?
2-Ai pe cineva matur,foarte bun la tenis de masă,care sa aiba rabdare cu tine?
3-Dispui de macar 100 ron?
Bafta,Sarbatori fericite
Eu am auzit ca ar fi prea mai rapide,oricum u sigur sti mai bine,ti-au trecut prin mana zeci de modele-fa-i tu o oferta pe care sa nu o poata refuzaSa stii ca fetele chinezesti sunt mult mai bune decat Twingo si Solo... si decat fetele entry level in general.![]()
Sincer chiar nu stiu ce paleta sa iti faci pana in 70 lei .
Uite aici unacare o poti lua de la RBlade este Pre-made , uite aici alta
.![]()
Sper ca ti-am fost de ajutor . Sau daca nu iti convin aceste paleta iti poti face una cu niste fete de la Dnul.Coroian de pe ww.pingpngshop.ro . ( fete 729 Geo Spin ) Si un lemn de la RBLAde lkt instinct + dar o sa depasesti cu 5 lei pretul de 70 .
Foarte bine daca se picepe si o s aisi faca timp pentru tine.Men.Am gasit un prieten de a lui taicamio care a jucat tenis de masă cand era mai mic.A spus ca si el a fost antrenat de nush cine... .Cred ca ma va antrena si el pe mine
Am incercat si eu figura, dar astia cu care joc eu, sunt pregatiti tot timpul, fir-ar sa fie! :-?Sa stiti ca stilul meu de joc este:
Ametesc un pic adversarul(adica joc usor)iar apoi cand vad ca nu e prea pregatit dau direct "lovitura de gratie")
Michael Maze a inceput la 15 ani si nu se poate spune ca n-a facut performanta.Tu ai zis ca vrei la nivel inalt.asta inseamna sa vorbesti cu parintii sa te inscrie la un club,deoarece deja esti mare,ai depasit cu 3 ani faza de formare pe care o vor antrenorii-8-11 ani,si trebuie sa recuperezi f mult timp.
Amanuntul asta nu il stiam,e de laudat in acest caz,oricum cum spune si domnul dan,trebuie sa admiram pasiunea baiatului pentru acest sport minunat :dMichael Maze a inceput la 15 ani si nu se poate spune ca n-a facut performanta.