ÎNCHIS Paleta !

Paleta !

• Da

Votes: 7 58,3%
  • Nu

Votes: 5 41,7%

• Total voters
    12
  • Sondaj închis .
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

sorymtllc

active member
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
33
Locație
Balan, Harghita
am un lemn bty balsa carbo x5 cu maner drept si fete frienship 729 faster cu grosimea la burete de 2,2 mm .

daca as dorii sa o vand cu cat ar merita data tinand cont de :
- lemnul este lovit f f f f putin in partea de jos aproape de maner (nu afecteaza deloc jocul, cam 1 mm are lovitura)
- fetele sunt taiate f bine si putin ciupite (la fel nu afecteaza jocul) .
- paleta folosita 7 antrenamente (1 antrenament = 1,5 ore)

???????

La Multi Ani!
Doresc sa achizitionez exact aceasta configuratie de paleta Balsa Carbo X5 cu fete Friendship 729 (FH-Faster red 2.2mm + BH-Super black 2.0mm).
As dori sa stiu cum te-ai simtit cu aceasta configuratie si eventual cu ce pret vrei s-o vinzi.
Imi poti scrie pe adresa: iulian_starpitu(at)yahoo.com sau putem vorbi la 0744304682.
Merci!

pai lemnul este cam 200 si ceva de lei din cate am vazut pe cateva situri, fetele legasesti la 30 lei bucata . Eu mam gandit cam la 250 lei tot setupu si dau cadou si 100 ml de speed glue!

(insa nu stiu sigur daca e bun pretu sau nu de asta si intreb !)

balsa x5 este nou la 170ron pe ttshop deci un lemn second se vinde cu 120 ron 100 depinde de starea lui

M-am decis , o vand !
Pret 230 lei + cadou (dezvalui secretu doar cellor interesati) !
pe langa cadou ofer si 2 fete Stiga Tiphoon noi noute , sunt taiate pt lemnul bty x5, jucate o ora.

Ultima editare de un moderator:
Buna!Te-ar interesa un schimb:paleta ta la schimb cu o paleta nou-nouta Stiga legend cu fete Mendo energy(pret de catalog~Euro 100)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus