BogdanZLC

rookie
senior
Scor reacție
93
Vârstă
34
Locație
Caracal
Vă salut pe tuturor! Am reușit să-mi fac timp să sortez ce voi păstra și la pot renunța din colecție. Multe sunt doar testate, așa cum se vede în imagini. Aveți cu toate fotografii clare, în detaliu din care se observă ce marcă/model sunt, starea și prețul. Prețurile sunt fixe și cred că sunt de bun simț. Trimit în țară exclusiv cu plata integrală în avans și exclusiv prin easybox (sameday) având timp doar noaptea sau dimineața super devreme sa las pachetele. Accept retur al produselor 48h de la primire dacă nu coincid cu starea din imagini (ceea ce va fi aproape imposibil căci pozele sunt făcute acum iar produsele au fost date deoparte fară să le mai folosesc de la momentul fotogtafierii) însă nu suport niciun fel de taxă de transport (nici la trimiterea vreunui produs nici la înapoierea lui dacă va fi cazul vreodată). Când îmi fac timp (dar va dura ceva timp că sunt 85 imagini, aproximativ 10 palete, 8 perechi de fețe, 6-7 fețe la bucată, câteva lemne) o sa încerc să fac o listă cu denumirea produselor si pretul (identic cu ce se vede în imagini) pentru a fi indexate și să apară în cautările pe forum/google si o voi atașa în comentarii. Contact prin mesaj privat pe forum/comentarii sau EXCLUSIV prin whatsapp la nr. 0771067527. Accept schimburi doar de amorul tenisului și ca să îi ajut pe cei care vor ceva de la mine și stau rău cu banii nu că ar mai fi ceva ce îmi doresc sau îmi trebuie și nu am deja în minim 2 exemplare. Multă stimă!

faFTv5u.md.jpg

faFRKxf.md.jpg faFRfV4.md.jpg faFRqil.md.jpg faFRCf2.md.jpg faFRoU7.md.jpg faFRTOu.md.jpg faFRuDb.md.jpg faFRRxj.md.jpg faFR7iQ.md.jpg faFRc0B.md.jpg faFRlUP.md.jpg faFRE5F.md.jpg faFRMba.md.jpg faFRWzJ.md.jpg faFRXWv.md.jpg faFRhsR.md.jpg faFRwfp.md.jpg faFRN0N.md.jpg faFROgI.md.jpg faFRv5X.md.jpg faFR8en.md.jpg faFRgzG.md.jpg faFRrXf.md.jpg faFRPql.md.jpg faFRQd7.md.jpg faFRZ79.md.jpg faFRtee.md.jpg faFRmzb.md.jpg faFRpXj.md.jpg faF5HqQ.md.jpg faF5J1V.md.jpg faF5drB.md.jpg faF53dP.md.jpg faF5BIa.md.jpg faF5nLv.md.jpg faF5z1p.md.jpg faF5A7t.md.jpg faF5YIs.md.jpg faF5ahG.md.jpg faF50B4.md.jpg faF5E42.md.jpg faF5Xpe.md.jpg faF5whb.md.jpg faF5S3B.md.jpg faF5UYP.md.jpg faF56Tg.md.jpg faF5iZJ.md.jpg faF5QGR.md.jpg faF5baI.md.jpg faF79un.md.jpg faF7JZG.md.jpg faF72nf.md.jpg faF7B87.md.jpg faF7oue.md.jpg faF7xwu.md.jpg faF7Tnj.md.jpg faF75FV.md.jpg faF7c91.md.jpg faF70wg.md.jpg faF7GoJ.md.jpg faF7VPR.md.jpg faF7hcN.md.jpg faF7jSI.md.jpg faF7N9t.md.jpg faF7kts.md.jpg faF78oG.md.jpg faF7SVf.md.jpg faF7UP4.md.jpg faF74l2.md.jpg faF7sR9.md.jpg faF7LNe.md.jpg faF7tob.md.jpg faF7DVj.md.jpg faF7pKQ.md.jpg faF7ylV.md.jpg faFY9UB.md.jpg faFY2OF.md.jpg faFY3Dg.md.jpg faFYKxa.md.jpg faFYqiv.md.jpg faFYnlp.md.jpg faFYzJI.md.jpg faFYIRt.md.jpg faFYRxs.md.jpg faFY5WG.md.jpg faFYaf4.md.jpg

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus