Vă salut pe tuturor! Am reușit să-mi fac timp să sortez ce voi păstra și la pot renunța din colecție. Multe sunt doar testate, așa cum se vede în imagini. Aveți cu toate fotografii clare, în detaliu din care se observă ce marcă/model sunt, starea și prețul. Prețurile sunt fixe și cred că sunt de bun simț. Trimit în țară exclusiv cu plata integrală în avans și exclusiv prin easybox (sameday) având timp doar noaptea sau dimineața super devreme sa las pachetele. Accept retur al produselor 48h de la primire dacă nu coincid cu starea din imagini (ceea ce va fi aproape imposibil căci pozele sunt făcute acum iar produsele au fost date deoparte fară să le mai folosesc de la momentul fotogtafierii) însă nu suport niciun fel de taxă de transport (nici la trimiterea vreunui produs nici la înapoierea lui dacă va fi cazul vreodată). Când îmi fac timp (dar va dura ceva timp că sunt 85 imagini, aproximativ 10 palete, 8 perechi de fețe, 6-7 fețe la bucată, câteva lemne) o sa încerc să fac o listă cu denumirea produselor si pretul (identic cu ce se vede în imagini) pentru a fi indexate și să apară în cautările pe forum/google si o voi atașa în comentarii. Contact prin mesaj privat pe forum/comentarii sau EXCLUSIV prin whatsapp la nr. 0771067527. Accept schimburi doar de amorul tenisului și ca să îi ajut pe cei care vor ceva de la mine și stau rău cu banii nu că ar mai fi ceva ce îmi doresc sau îmi trebuie și nu am deja în minim 2 exemplare. Multă stimă!