pantofi stiga

laky

Regular Contributor
senior
Scor reacție
60
Vârstă
64
Locație
Miercurea Ciuc
Daca a cumparat cineva pantofi STIGA poate stiti daca nr.43 corespunde cu 43-ul nostru. Acum au un pret foarte accesibil pe DANDOY si ma cam tenteaza.

..recent am cumparat de pe dandoy stiga shoes athletic, port 41, am comandat 41 si imi vin fara probleme..

taxa

taxa

taxa e in jur de 28 de lei si platesti online cu card de cumparaturi, mergi la banca ta si intreaba daca ai activat la card optiunea de cumparaturi de pe site-uri, in caz contrar banca iti va activa functia sau iti va da un alt card specializat pe aceasta functie , pe acelasi cont care il detii deja, daca il detii....in caz contrar fa-ti unul...apoi avand card pui bani pe el, si urmezi pasii care nu sunt deloc complicati si in jur de 10-12 zile primesti tenisii....

ms :D prea buna oferta sa o ratez ! in rest preturile is un pic cam mari da la papuci e bun pretu

Intotdeauna la incaltamintea sport se ia cu jumatate de numar mai mare decat la pantofii de strada :!: Degetele nu au voie sa atinga in varful pantofului sport.

..ultimul pachet l-am primit in 8 zile, am ramas si eu uimit, de obicei imi venea in 12 zile..

Back
Sus