Salutare ! Am testat aproape toate modelele de HM din seria veche și HM X-Aether Super ALC din seria nouă .
Pot să îți spun părerea mea și pot să îți las și link pe youtube cu 2-3 meciuri de-ale mele când jucăm cu lemnele respective ca să îți faci o idee cam cum pleacă din ele .
Per total , toate sunt extrem de bune , la acel preț nu cred ca găsești niciunde un lemn precum acestea . Am testat Super ZLC (koto+Super ZLC), asemănător Fan ZhenDong Super ZLC, mie , personal , Super ZLC-urile nu mi-au prea plăcut niciodată , însă de la HM parcă lemnele sunt mai elastice și mai controlabile , au o senzație mai plăcută .
Cel mai bine m-am înțeles cu modelele cu Super ALC( Arylon, Velox și acum Aether). Ți le recomand cu mare drag ! Sunt un fel de Viscaria SALC , însă puțin diferite , cam acolo te-ar duce cu gândul , însă senzația în joc e puțin diferită , o să simți lemnele destul de puternice , însă și puțin mai moi în așa fel încât să ai controlul și stabilitatea ca orice minge dai , poate intra pe masă !
Pentru un video cu un review la lemnele din colecția nouă , caută canalul de Youtube al lui Cătălin Craiu (NEVEU), acolo o să ai o probă la toate lemnele din seria nouă .
Spor și sper ca ți-a fost de ajutor !