Parere lemne HM?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

RAndrei

junior
Salutare. Ce stiti despre lemnele marca HM? nu gasesc nimic online. Sunt bune? sau ce experienta aveti cu ele. (m-ar interesa un inner super alc sau outer)

Salutare ! Am testat aproape toate modelele de HM din seria veche și HM X-Aether Super ALC din seria nouă .
Pot să îți spun părerea mea și pot să îți las și link pe youtube cu 2-3 meciuri de-ale mele când jucăm cu lemnele respective ca să îți faci o idee cam cum pleacă din ele .
Per total , toate sunt extrem de bune , la acel preț nu cred ca găsești niciunde un lemn precum acestea . Am testat Super ZLC (koto+Super ZLC), asemănător Fan ZhenDong Super ZLC, mie , personal , Super ZLC-urile nu mi-au prea plăcut niciodată , însă de la HM parcă lemnele sunt mai elastice și mai controlabile , au o senzație mai plăcută .
Cel mai bine m-am înțeles cu modelele cu Super ALC( Arylon, Velox și acum Aether). Ți le recomand cu mare drag ! Sunt un fel de Viscaria SALC , însă puțin diferite , cam acolo te-ar duce cu gândul , însă senzația în joc e puțin diferită , o să simți lemnele destul de puternice , însă și puțin mai moi în așa fel încât să ai controlul și stabilitatea ca orice minge dai , poate intra pe masă !
Pentru un video cu un review la lemnele din colecția nouă , caută canalul de Youtube al lui Cătălin Craiu (NEVEU), acolo o să ai o probă la toate lemnele din seria nouă .
Spor și sper ca ți-a fost de ajutor !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus