Adrian Pascu active member senior Înscris 23 Iul 2011 Mesaje 397 Scor reacție 1 Vârstă 53 Locație Cluj-Napoca, Romania 5 Oct 2015 #1 Pentru clujenii interesati ofer parteneriat antrenament zona Iulius Mall, interval orar 18-22, inclusiv sambata si duminica. Adrian Pascu- CS Vointa Cluj
Pentru clujenii interesati ofer parteneriat antrenament zona Iulius Mall, interval orar 18-22, inclusiv sambata si duminica. Adrian Pascu- CS Vointa Cluj
Floryyyn active member junior Înscris 15 Sep 2014 Mesaje 121 Scor reacție 2 Vârstă 51 Locație Cluj-Napoca 13 Ian 2016 #2 Si este acolo in zona masa de tenis ??
C Calin R rookie boboc Înscris 28 Iul 2016 Mesaje 3 Scor reacție 0 Vârstă 36 Locație Cluj Napoca 28 Iul 2016 #3 sal. si eu caut sa joc cu cineva nivel mediu/ avansat sal. si eu caut sa joc cu cineva nivel mediu/ avansat Adrian Pascu a spus: Pentru clujenii interesati ofer parteneriat antrenament zona Iulius Mall, interval orar 18-22, inclusiv sambata si duminica. Adrian Pascu- CS Vointa Cluj Click pentru a extinde...
sal. si eu caut sa joc cu cineva nivel mediu/ avansat sal. si eu caut sa joc cu cineva nivel mediu/ avansat Adrian Pascu a spus: Pentru clujenii interesati ofer parteneriat antrenament zona Iulius Mall, interval orar 18-22, inclusiv sambata si duminica. Adrian Pascu- CS Vointa Cluj Click pentru a extinde...
Adrian Pascu active member senior Înscris 23 Iul 2011 Mesaje 397 Scor reacție 1 Vârstă 53 Locație Cluj-Napoca, Romania 29 Iul 2016 #4 anuntul nu mai este valabil, locurile disponibile sunt ocupate total.