AmaTur: Turneu B Pitești - Simbata 3 iulie 2021

Clasament E+O

1.
Pantelimon Andi - Bucuresti.jpg
Pantelimon Andi - București
2.
Corbu Mihai Cosmin - Pitesti.jpg
Corbu Mihai Cosmin - Pitești
3 -- 4
Pribeagu Sebastian - Pitesti.jpg
Pribeagu Sebastian - Pitești
Cinca Daniel - Craiova.jpg
Cinca Daniel - Craiova
5 -- 8
Raileanu Raissa - București
Panea Ovidiu - București
Vasiliu Remus - Mioveni
Orosanu Alexandru - Pitești
9 -- 16
Trocan Nicolae - Mioveni
Nicoara Ovidiu - Curtea de Argeș
Darmaz Ion - Targoviște
Noragiu Paul - Targoviște
Gorum Adrian - Topoloveni
Zamfir Ionel - București
Catana Claudiu - București
Istrate Cristian - București
17 -- 24
Preda Nicolae - Curtea de Argeș
Popescu Valentin - București
Grigore Cosmin - Slatina
Tuta Radu Ionut - Pitești
Stan Catalin - Curtea de Argeș
Bejan Alexandru - Tecuci
Chivu Cornel - Craiova
Ionascu Gabriel - București
25 -- 26 0v gr.inf.
Chirica Alexandru - București
Grumeza Lucian - București

Felicitari Andi,era si timpul !

Clasament E+O

1.
Pantelimon Andi - Bucuresti.jpg
Pantelimon Andi - București
2.
Corbu Mihai Cosmin - Pitesti.jpg
Corbu Mihai Cosmin - Pitești
3 -- 4
Pribeagu Sebastian - Pitesti.jpg
Pribeagu Sebastian - Pitești
Cinca Daniel - Craiova.jpg
Cinca Daniel - Craiova
5 -- 8
Raileanu Raissa - București
Panea Ovidiu - București
Vasiliu Remus - Mioveni
Orosanu Alexandru - Pitești
9 -- 16
Trocan Nicolae - Mioveni
Nicoara Ovidiu - Curtea de Argeș
Darmaz Ion - Targoviște
Noragiu Paul - Targoviște
Gorum Adrian - Topoloveni
Zamfir Ionel - București
Catana Claudiu - București
Istrate Cristian - București
17 -- 24
Preda Nicolae - Curtea de Argeș
Popescu Valentin - București
Grigore Cosmin - Slatina
Tuta Radu Ionut - Pitești
Stan Catalin - Curtea de Argeș
Bejan Alexandru - Tecuci
Chivu Cornel - Craiova
Ionascu Gabriel - București
25 -- 26 0v gr.inf.
Chirica Alexandru - București
Grumeza Lucian - București
Felicitari Anduță!!!
Primul loc 1 la Elite al lupilor ... la mai multe!!!

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Stoica Mihai = Un jucator tenace, cercetator stiintific al materiei nucleare, iata cum se autoreinventeaza precum pasarea Phoenix din propria cenusa! Este in carti, mai are mult de aratat, acest brav luptator ... atomic, ce mai ! Stima .

Mulțumesc nene Gigi. Sper să ajung cândva la 60% din abilitățile de care dispui. Astăzi am avut o zi mai norocoasă. Felicitări organizatorilor și participanților! Nu știm ce ne rezervă viitorul. Să trăim clipa! Respect!

Felicitări organizatorilor și participanților! Nu știm ce ne rezervă viitorul. Să trăim clipa! Respect!

Absolut corect. Bravo organizatorilor pentru efortul de a organiza turneul dupa o perioada atat de lunga de pauza. Sa speram ca o tinem tot asa si "sa traim clipa !" si sa ne bucuram de ea !

Primul turneu dupa mai mult de un an de pauza din cauza pandemiei, a inceput sub auspicii bune...
- Timpul a tinut cu noi, si chiar daca este luna lui cuptor, afara a fost racoare, drept pentru care in sala nu s-a simtit nici caldura si nici condensul
- Distribuitorii de materiale au revenit cu prezenta la turnee, si chiar daca a fost un turneu B, am fost onorati cu un stand Andro de George Durdun..multumim din inima
- Inafara de jucatorii din zona (Topoloveni, Mioveni,Stefanesti, Curtea de Argeș, Pitești) am fost onorati de jucatori de valoare din Constanța, București,Videle, Ploiești, Craiova, Tirgoviste, Slatina, Tecuci, ce au oferit meciuri incrincenate, dupa cum se pot vedea in filmarile lui Iulian Vrasti. (mii de multumiri, Iulian)

Felicitari cistigatorilor, cinste invinsilor, si va asteptam cu un nou turneu in septembrie, daca situatia generala ne va permite.

Sa ne revedem sanatosi!!

Primul turneu dupa mai mult de un an de pauza din cauza pandemiei, a inceput sub auspicii bune...
- Timpul a tinut cu noi, si chiar daca este luna lui cuptor, afara a fost racoare, drept pentru care in sala nu s-a simtit nici caldura si nici condensul
- Distribuitorii de materiale au revenit cu prezenta la turnee, si chiar daca a fost un turneu B, am fost onorati cu un stand Andro de George Durdun..multumim din inima
- Inafara de jucatorii din zona (Topoloveni, Mioveni,Stefanesti, Curtea de Argeș, Pitești) am fost onorati de jucatori de valoare din Constanța, București,Videle, Ploiești, Craiova, Tirgoviste, Slatina, Tecuci, ce au oferit meciuri incrincenate, dupa cum se pot vedea in filmarile lui Iulian Vrasti. (mii de multumiri, Iulian)

Felicitari cistigatorilor, cinste invinsilor, si va asteptam cu un nou turneu in septembrie, daca situatia generala ne va permite.

Sa ne revedem sanatosi!!

Recunosc că am rămas plăcut surprins de faptul că într-o sală plină, deloc mare și fără climatizare nu a fost nici cald și nici pic de condens. Deși nu a fost caniculă, era mai bine să răm?i în sală decât să ieși afară, unde era un soare orbitor de dimineață și prânz de iulie, combinat cu umiditate maximă. O locație excelentă și un turneu care a mers șnur.

Back
Sus