Bună ziua! Deoarece au fost destule comentarii în legătură cu acest turneu, majoritatea referitoare la condițiile de joc, m-am decis (cu greu) să îmi exprim și eu părerea.
Am jucat la Topoloveni, dar nu vreau sa critic despre ce am amintit mai sus, așa cum au făcut-o alții.
Problema noastră este, de fapt, în calitatea umană. Nu știm să apreciem și să păstrăm ce avem, dar ne place să distrugem, prin critici.
Referitor la condiții, doar jucătorii noi au dreptul să comenteze și data viitoare să aleagă dacă vor participa sau nu. Restul... știm că așa este vara și ne asumăm.
Revenind la problema principală, calitatea umană, din nou sunt dezamăgit de un jucător care nu face cinste acestui frumos circuit. Am mai primit o lecție, și anume să strig scorul după fiecare punct. Ulterior am aflat ca respectivul a mai avut antecedente cu alți jucători. Poate pare amuzant

, dar eu aș ?nființa Cazier AmaTur.
Nu cred că trebuie tolerați la infinit și să strice ziua jucătorilor corecți. Așa cum este rubrica "neserioși" la vânzare-cumpărare... poate ar trebui ?nființată una pentru cei care servesc din m?nă (am glumit

, aici ar fi deja și dintre cunoscuți), alături de cei care "fura" la scor (unii seturi întregi)
Aceste cuvinte ma "doare"... ai dat "greu" la cativa... din pacate dragii mei acel paragraf e esential aproape definitoriu in socetatea de astazi, nu mai stim sa ne bucuram, nu mai stim sa fim aproape unul de celalalt, nu mai stim sa intindem o mana cand cel de langa noi are o problema, nu mai stim sa deosebim binele de rau, si nu numai in sport in toate domeniile. de ce s-a ajuns aici ? cand cineva speculeaza intr-un anumit moment slabiciunile noastre in directia dorita de unii devenim fragili si refulam in unele momente necontrolat. Eu zic sa fim mai toleranti im primul rand cu noi si apoi cu cei din jur, face bine la "mansarda" si il degreveaza pe interlocutorul si amicul nostru de multe batai de cap.
In rest si acesta a fost un turneu reusit, vrei racoare... investeste, cumpara-ti ceva care te poate racorii atunci cand ai nevoie ... tati n-are tot ce-ti doresti pentru ca acestea sunt conditiile deocamdata, bine ca ne putem intalnii, juca tenis si socializa... toata apreciare pentru organizatorii turneelor oriunde va aflati... cu prietenie salutari tuturor...