Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Nu se poate face ceva ca pozele de pe forum sa nu mai apara asa prost calitativ ? Mi se pare ca toate sunt foarte sterse si pixelate , nu cred ca toti userii au incarcat poze slabe calitativ ci este ceva din partea forumului .
Nu se poate face ceva ca pozele de pe forum sa nu mai apara asa prost calitativ ? Mi se pare ca toate sunt foarte sterse si pixelate , nu cred ca toti userii au incarcat poze slabe calitativ ci este ceva din partea forumului .
Momentan Avatar-urile sunt reconvertite la 100x100 pixeli iar apoi sunt reafisate la 128x128 pixeli. In plus e adaugat efectul de rotunjire.
Nu sunt convins ca daca le las mai mari arata mai bine.
Am observat ca de pe anumite IP nu se pot adauga poze. Ieri problema a fost doar pe IP Vodafone. Azi am primit informatii ca unii utilizatori nu au reusit adaugarea de poze nici de pe RDS sau Orange.
O solutie ar fi sa intrati direct pe un site de hosting de poze, gen www.imgbb.com si sa adaugati acolo pozele iar pe forum sa puneti linckul BBCode generat acolo.