Poze cu lemnul cu care jucam

Johnny Erasure

organizator local
Deschid acest topic in speranta ca fiecare dintre membrii acestui forum vor posta poze cu lemnul sau fetele cu care joaca sau pe care le colectioneaza. Cred ca va fi foarte interesant sa vedem lemnele voastre si mai cred ca unii dintre noi vor invata ceva din aceasta. Iata cu ce joc eu:

Tbs+t05

Hai sa pun si eu fotografii cu setup-ul cu care joc momentan... (nu de alta, dar am vreo 3... :wink:)

BTY Innerforce ZLF ST
BTY Tenergy 05 cu 2 straturi de Revolution nr.3 BioBooster
BTY Tenergy 05fx cu 2 straturi de Falco Tempo Long Booster
4 straturi de Ecolex pe fiecare față

Daca-mi permiteti o corectare : poze cu lemnul cu care jucam...inseamna poze DOAR cu lemnul . Ce treaba au fețele din poze cu titlul topicului ? Ori se schimba titlul si ar veni ceva de genul poze cu setup-ul ori paleta din dotare, ori se solicita forumistilor sa nu mai incarce alte poze cu fete care sa induca eroare in randul sustinatorilor acestui sport ...doar glumesc.

Daca-mi permiteti o corectare : poze cu lemnul cu care jucam...inseamna poze DOAR cu lemnul . Ce treaba au fețele din poze cu titlul topicului ? Ori se schimba titlul si ar veni ceva de genul poze cu setup-ul ori paleta din dotare, ori se solicita forumistilor sa nu mai incarce alte poze cu fete care sa induca eroare in randul sustinatorilor acestui sport ...doar glumesc.
Era doar un cuvant de stil "lemn". Suna mai bine titlul asa. Imi plac glumele ...

Avand in vedere ca am schimbat, si am descoperit un lemn senzational, atasez fotografii cu noua "arma":

Lemn BTY Korbel SK7 ST, 90g
FH Joola MAX 450, 4 straturi de Revolution nr. 3 Booster Xtreme
BH Tibhar Evolution FX-P, 4 straturi de Revolution nr. 3 Booster Xtreme
Adeziv pe baza de apa Revolution nr. 3

Sper sa nu fiu considerat laudaros...lemnoteca mea contine in acest moment urmatoarele :

- Bty Zhang Jike Super ZLC FL 88 gr
- Bty Cresail fluture negru FL 100 gr
- Bty Timo Boll Spirit fluture negru FL 93 gr
- Bty Viscaria fluture negru FL 89 gr
- Bty Kumpuru fluture negru FL 87 gr
- Bty Schlager Carbon fluture negru ST 93 gr
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Liu Shiwen FL 88 gr
- Bty Timo Boll ALC ST 89 gr
- Bty Keyshot Light FL 87 gr
- Bty Amultart ST 93 gr
- Bty Maze Passion FL 85 gr

- lemne prin dulap : Yasaka Sweden Classic, Dr Neubeuer Firewall Plus, Dr Neubeuer World Champion, LKT Instinct...lista de fete pe de lemne e si mai lunga ( dupa cum am mai spus, imi place mai mult sa probez decat sa joc cu adevarat...)

Sper sa nu fiu considerat laudaros...lemnoteca mea contine in acest moment urmatoarele :

- Bty Zhang Jike Super ZLC FL 88 gr
- Bty Cresail fluture negru FL 100 gr
- Bty Timo Boll Spirit fluture negru FL 93 gr
- Bty Viscaria fluture negru FL 89 gr
- Bty Kumpuru fluture negru FL 87 gr
- Bty Schlager Carbon fluture negru ST 93 gr
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Liu Shiwen FL 88 gr
- Bty Timo Boll ALC ST 89 gr
- Bty Keyshot Light FL 87 gr
- Bty Amultart ST 93 gr
- Bty Maze Passion FL 85 gr

- lemne prin dulap : Yasaka Sweden Classic, Dr Neubeuer Firewall Plus, Dr Neubeuer World Champion, LKT Instinct...lista de fete pe de lemne e si mai lunga ( dupa cum am mai spus, imi place mai mult sa probez decat sa joc cu adevarat...)

Adevarata colectie....jos palaria!

E doar inceputul...lasa palaria pe cap, nu e cazul...visul meu e ca langa standurile consacrate cu produse din tenisul de masa, sa fie o masa cu toate aceste lemne gata de a fi probate de jucatorii sau pasionatii adunati pentru concursul respectiv...sunt atat de multi iubitori de ping pong care nu s-au intalnit in viata lor cu un anumit lemn sau setup incat parca ar fi pacat sa stea adunate intr-un sertar ori dulap.

Back
Sus