Poze Stiga Taiphoon Narova

narova

junior
Scor reacție
0
Vârstă
43
Locație
Pascani/Bacău
Am promis ca revin cu poze cu aceasta paleta.
Pana la urma am achizitionat-o cu 160Lei de dragul vremurilor trecute.
In viitor o voi schimba cu ceva mai bun si o voi pune la colectie.
Opinii...

Re: Poze Stiga Taiphoon Narova

:D :shock: :D :shock: ARATA FOARTE BINE! Acum nu stiu cat mai "poate" cauciucul fetelor, dar e pacat sa joci cu ea, la expozitie cu ea! Eu daca nu ar fi prea greu lemnul, as incerca sa pun niste fete noi pe lemn!

Dado.daniel a spus:
:D :shock: :D :shock: ARATA FOARTE BINE! Acum nu stiu cat mai "poate" cauciucul fetelor, dar e pacat sa joci cu ea, la expozitie cu ea! Eu daca nu ar fi prea greu lemnul, as incerca sa pun niste fete noi pe lemn!
Cauciucul poate bine de tot, control bun, efect foarte bun, viteza medie, avand in vedere vechimea, acuma eu joc cu ea din nou de 1-2 luni. Paleta in sine este destul de grea, cu centrul de greutate spre fete nu spre maner dar oricum nu ii dau fetele jos pentru ca as distruge buretele.
Cand imi voi schimba paleta o voi face complet si asta va ajunge in vitrina la colectie :P

Putin cam scurt manerul, de aici si centrul de greutate spre fata. Pare a fi un penhold chinezesc (C-pen).

Am avut si eu o paleta Stiga, cumparata din Metro, cu fete Taiphoon
Sunt destul de rezonabile, tinand cont ca sunt totusi cumparate din Metro ...
Intre timp le-am pasat unui coleg, care mai joaca din cand in cand cu ele :)

Metall a spus:
Am avut si eu o paleta Stiga, cumparata din Metro, cu fete Taiphoon
Sunt destul de rezonabile, tinand cont ca sunt totusi cumparate din Metro ...
Intre timp le-am pasat unui coleg, care mai joaca din cand in cand cu ele :)
Daca ai gasit in metro Stiga cu Fete Taiphoon, esti tare, stiu ca astea nu se mai fac de ani buni. (9-10) ani, Se faceau in Rusia sub licenta NAROVA.

Ba s-au gasit la metro palete din astea,seful meu are una asa,luata acum 2-3 ani daca nu ma insel.

Si a mea e cumparata acu 2-3 ani, exact nu mai stiu.
Tin minte ca initial am banuit ca e un fake paleta, ca nu gaseam paleta respectiva pe siteul Stiga :)
Daca vrei, iti fac si poze cu ea, doar ca acuma is lipite pe un lemn Galaxy T2 si joaca un coleg cu ea, iar pe lemnul Stiga mi-am pus eu 2 fețe lkt xt/xp, ca sa am de backup, cand mai joc de relaxare in weekend cu vecinii super amatori :)

Back
Sus